Márvány mintás körmök egyszerűen

A köröm trendek is jönnek és mennek, ugyanúgy, mint az öltözködésben, de egy-egy mindig megmarad a kedvelt manikűrök világában. Ilyen a márvány minta is, amely úgy tűnik, idén is nagy sláger lesz.

A legjobb hír, hogy nem csak a szakemberek, de bárki könnyedén el tudja magának készíteni otthon is, ha kellő türelemmel rendelkezik. Mert sokkal egyszerűbb megvalósítani, mint amilyennek tűnik és ez nem csak a szokásos sablon szöveg. Kezdésnek maradj a fehér alapon fekete/szürke mintánál, utána ha ez már jól megy, jöhetnek a színek!

1. Alap

Sose hagyd ki, ha lakkozni készülsz! Védi a körmöket az elszíneződéstől, jobb tapadást biztosít a színes lakknak, és segíti a manikűr tartósságát is. Rengeteg alapozó lakkot kapsz a drogériákban, ami viszont egy régi, sokaknál jól bevált kedvenc, az az essence –  the gel nail polish alapja.

ess

2. Fehér alap

Itt jól kell választani, és nehéz megfelelő fehér lakkot találni, amelyből nem kell 5 réteg a megfelelő fedéshez. A S-He fehér körömlakkjának elég magas a fedése, mégsem kelt hibajavító hatást. Vidd fel két rétegben, és várd meg, amíg teljesen megszárad!

she

3. Minta elkészítése

Készíts elő fekete, szürke körömlakkot és a lehető legvékonyabb ecsetedet. A fehér alapra vigyél fel egy réteg fedőlakkot, adj neki néhány másodpercnyi száradási időt, azután fogd az ecsetet, mártsd óvatosan a fekete lakkba, és vidd fel a cakkos, szabálytalan mintát a körmeidre úgy, hogy mindig a körömszéltől indulsz befelé. Keress pár képet Pinteresten, hogy ellesd a mintát, azután könnyedén megy majd. Fontos, hogy körmönként haladj, hogy ne legyen ideje megszáradni a fedőlakknak, mert így a minta egy kicsit elfolyik benne, és sokkal természetesebb lesz a végeredmény. A szürke színnel apránként mosd el a fekete vonalak éleit, így lesz igazán látványos a végeredmény.

Forrás: Dorota Zaremba
Forrás: Dorota Zaremba

 

4. Fixálás

Miután megszáradt a minta, fixáld fedőlakkal, hiszen ez a manikűr akkor mutat a legjobban, ha olyan fényes, mintha gél lakkal készült volna. A legjobb fedőlakk, amely szuper fényes, gyorsan szárad és extra tartós, egyértelműen a milliók által kedvelt Seche Vite gyorsan száradó top coat lakkja. Verhetetlen!

seche

Természetesen nem hagyunk titeket vizuális bemutató nélkül! Az alábbi videóban remekül bemutatják, hogyan tudod te is elkészíteni magadnak ezt a mutatós manikűrt.

Kellemes kísérletezést, Faverek!