Megérkezett a 2017-es év színe

Már egy éve halhatatlan lelkesedéssel várod, hogy a Pantone idén is megmutassa neked melyik színt választotta a következő évre? Mi ugyan nem akarunk lelkesedésed útjába állni, nézd csak meg mivel fogod beborítani otthonodat 2017-ben!

A szín

Így az év vége felé, és az új év kezdetével mindez egészen jól is hangzik, figyelj csak: a 2017-es év színe, amely a  “Greenery” névre hallgat, az új kezdeteket szimbolizálja. Egy élettel teli és vibráló zöld, amely már most a tavasz első jeleit juttatja eszünkbe.
Ha egy egész ruhatárat vagy lakást nem is borítanál be ezzel az élénk árnyalattal, mindenképpen érdemes belecsempészned a mindennapjaidba, akár már most, a tavasz kezdete előtt – garantáltan el fogja űzni a szürke, lomha hétköznapokat és fel fogja frissíteni a gondolkodásmódodat is.

e9502d68d5fd826894b0076d76c9826c

 

És kiknek ajánljuk legfőképpen? Mindenkinek, nyilván! Na jó, talán hogy szűkítsük a kört, külön megemlítenénk természetesen a zöld szemű hölgyeket (és férfiakat), nekik ez a szín garantáltan telitalálat lesz, illetve bárkinek, akinek a hajában némi vöröses árnyalat húzódik meg. De a sötétebb hajszínnel rendelkezőknek is nagyon szépen fel fogja dobni a külsejét, egy kis frissességet kölcsönözve nekik.

Greenery a divatban

Pánikra semmi ok: Nem kell az egész ruhatáradat e köré a szín köré építened. Bőven elég, ha csak egy ruhadarabodon látszódik a vibráló zöld, sőt, az is szuper, ha csak egy minta, vagy egy feltűnőbb ékszer pompázik ebben a színben – és máris nem úgy nézel ki mint egy elf.

Greenery a szépségápolásban

Természetesen a különböző sminkmárkák sem maradhattak ki a 2017-es szín körüli nyüzsgésből – kapásból megrendelheted magadnak a Butter London körömlakkját, vagy a NYX rúzsát. Amennyiben viszont kevésbé akarod a frászt hozni a körülötted élőkre, hasznosítsd ezt az árnyalatot a szemhéjfestékeid, vagy egy színes szempillaspirál kiválasztásakor – ismételten: zöld szeműek előnyben!

Greenery az otthonodban

És ahol garantáltan be fogod tudni vonni ezt a pozitív energiákat pulzáló színt: a saját otthonod! Mindannyian megismerkedtünk már az idei évben az imádott pálmalevelek mintázatával, így amennyiben eddig csak messziről szemeztél a gondolattal, most itt a zöld jelzés (Haha. Érted.), hogy invesztálj néhány efféle mintázatú lámpafedőbe, párnahuzatba, vagy akár takaróba, nem beszélve a tapétáról.
De még ha nem is vagy felkészülve rá, hogy egy teljes falnyi felületet ezzel a színnel fedj be: még mindig választhatod azt az opciót, hogy csak bizonyos dísztárgyaknak szenteled a Greenery élettel teli szépségét.

Ám amennyiben ez a szín túl vad számodra ahhoz, hogy nagy felületen érvényesítsd, mi ezt is megoldjuk neked:

176a17a7f80457c98a8ec50134d14919

Bumm, növények, szívesen.

A hírességek és a greenery

És hogy kiken láthattad eddig a következő év nagy dobását?

43c78068fd9bb731ce954ed0ac48e3ad

Nos. Reméljük azért ez nem vette el a kedved az egésztől.

Forrás.