Megérkezett a 2018-as esküvői divat!

Az álomesküvő megtervezését sosem lehet időben elkezdeni, hiszen annyi apró részlet van, amire oda kell figyelni, hogy minden tökéletesen és gördülékenyen menjen. Szabadtéri vagy beltéri szertartás legyen, miből álljon a menü, milyen virágokból készüljön a dekoráció és még napestig sorolhatnánk. De a legfontosabb kérdés mégis csak maga, a menyasszonyi ruha!

Jó hírekkel szolgálhatunk azoknak, akik épp az esküvőtervezés közepében vannak – de hát csajok, mind tudjuk, hogy mi folyton abban élünk, már kislány korunk óta! Hiszen ki ne szeretne gyönyörködni ezekben az álomszép ruhákban? Ha még a házasság gondolata nem is tud minket annyira lázba hozni, a ruha! Na, arra senki sem mondhat nemet.

Még a nyár sem köszöntött be, de már most megérkeztek a jövő évi esküvői ruha trendek. Nem is baj, hiszen a megfelelő ruha megtalálása nem két percbe telik. Ti tudjátok már, hogy melyik lesz a kedvencetek a 2018-as esküvői ruhatrendből?

Mindent a szemnek

Bár egy esküvői ruhánál fontos, hogy visszafogott legyen, 2018-ban mégis előtérbe kerülnek a sokat sejtető darabok. A fodrok és csipkék közül előbukkanó vállak tökéletes választás lehet azoknak a lányoknak, akik szeretnék felfedni a kicsit romantikusabb és egyben érzékibb oldalukat is, anélkül hogy provokáló magamutogatásba csapnának át.

2018meny

Az igazi hercegnőknek

A hosszú uszályok és végtelen fátylak kora lejárt. Viszont, ha még is valami szentimentálisabbra vágynánk, akkor ezek a darabok kifejezetten nekünk lettek kitalálva. A palást tökéletes alternatíva lehet. Ebben aztán igazán hercegnőnek érezhetjük magunkat!

2018meny2

Fekete az új fehér

Ha valami igazán különlegesre és formabontóra vágynánk, akkor a fekete-fehér esküvői ruha pont nekünk lett kitalálva. Bár első hallásra nagyon bizarrnak tűnhet a fekete szín egy esküvői ruhán, de az összhatás magáért beszél.

2018meny3

Valami kék

Minden esküvőre kell valami új, valami régi, valami kölcsön és valami kék. Na de miért ne lehetne rögtön a ruha kék? Az biztos, hogy ez sem mondható megszokott megoldásnak, de ha valami újra vágyunk, akkor tökéletes választás lehet számunkra.

2018meny5

Fodrokból sosem elég

Ha már lúd, legyen kövér – szokás mondani. Ha pedig esküvő csak egyszer van egy lány életében, akkor igenis, illik megadni a módját. 2018-ban nem lesz az a fodor és tüll mennyiség, ami már soknak számít. Szóval csak bátran azokkal a habos-babos szoknyákkal!

2018meny4

Az örök klasszikusok

Ha viszont valami visszafogottabbra vágynánk, akkor ezek a vintage stílusú darabok pont nekünk lettek tervezve. Azért egy kis gyöngy, strassz vagy egy szolid dekoltázs még belefér, nem igaz?

2018meny6

Egyszerű, de nagyszerű

Viszont, ha nem szeretnénk sem gyöngyöket, sem csillogó köveket a ruhánkra, akkor ezek a végtelenül egyszerű, de annál elegánsabb és még inkább nőiesebb darabok nekünk szólnak. A szabása pont elég játékosságot visz bele, hogy megtörje a ruha egyhangúságát.

2018meny8

Képek forrása: pinterested.com