Megérkezett az új őszi Springfield kollekció

A 2012-es őszi Springfield kollekció természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra is.

SPF WOMEN

A sárga és zöld színárnyalatok puhasága tűnik ki a fekete alapszínekből a 60-as évekre emlékeztető bohó stílusú mod exotica kollekcióban, mely tapéta mintájú, csajos és elegáns darabokat tartalmaz.

A 40-es évek klasszikus hollywoodi filmjei inspirálták a 40th vintage ruhákat. Kézzel rajzolt virágminták, valamint a tengerészkék és burgundy színek jellemzik darabjait.

A my land egy nyugodt, vidék ihlette kollekció, rusztikus részletekkel, meleg, puha, természetes anyagokkal, melyek homok árnyalatú kötött ruhákban testesülnek meg. A nőies alakhoz hű laza és kellemes formák jellemzik.

SPF MAN

Az outdoor kollekció archetipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az őszi napokon. A parkák és kötött pulóverek, pólók és kapucnis felsők új elképzelésben jelennek meg: szuper trendi színes nadrágokkal kombinálva, bordó, narancs, arany-bézs színekkel.

A modern trendekre válaszol az architech kollekció, mely a struktúrára és anyagokra koncentrál, kevesebb figyelmet fordítva a ruhák díszítésére. Testszín, szürke, fekete, barna…kombinálva a kollekció kulcs árnyalatával, a dohány színnel.

Az old tailor stílus a szabászat részleteit állítja a középpontba laza és könnyed stílusban. Gombok és fonatok, bőrborítás, kontrasztos varrás a legfontosabb visszatérő elemek. Csipetnyi brit beütéssel, lágy és természetes színekkel operáló csíkos pólók és mintás pulóverek jellemzik.

A thermal performance alsóruházat mindenkit kényelemben tart a leghidegebb téli napokon is, hisz a védelmet biztosító termo felület megtartja viselője saját mikroklímáját. Hosszú és rövid ujjú pólók, garbók az igazán hideg időre és egy igazi újdonság a jégeralsó is szerepel a kollekcióban. A különböző stílusú ruhák mellett az új eljárással készülő SPF farmerok is megérkeznek 2012 őszén, melyek környezetkímélő technológiával készülnek.

SPF LIFESTYLE ACCESSORIES

A laza, innovatív és különleges Springfield kiegészítők szintén megjelennek a szezonban. Laptop, Ipod és Iphone kiegészítőket, funky jegyzetfüzeteket és remek fülhallgatókat is kaphatunk majd a SPF boltokban.