Meguntam celeb lenni, divattervező leszek!

Egy bizonyos ismertségi szint felett, több A-listás celebriti is gondolhatja úgy, hogy neve miatt bármibe belefoghat. Jól ismert múlt vagy erős karrier után a sztárok körében szinte akárkiből lehet divattervező. Több híresség is belefogott már saját márka teremtésébe, azonban kevesen tudták megállni helyüket ezen a területen. Cikkünkben 3 példát láthattok arra, hogy vannak hölgyemények, akik a divatiparban is sikeresen szerepelnek!

Ashley és Mary Kate Olsen!

Copyright by GoogleSenkinek sem kell már bemutatni a világ egyik legismertebb ikerpárját, Ashley és Mary-Kate Olsent. A lányok 4 éves koruk óta a média közkedvelt szereplői. Az egyre növekedő hírnév, több sorozat és filmes munka után a lányok divatmárkát hoztak létre. Az ikrek közösen 3 márkához adták nevüket, The Row / Elizabeth  And James / Olsenboye. Mindhárom divatház nagy népszerűségnek örvend, így az ikrek jól tették, hogy ebbe is belefogtak!

The Victoria Beckham Collection!

Copyright by GoogleVictoria Beckham márkája a “The Victoria Beckham Collection” nem más, mint egy elegáns couture brand. Igaz, hogy Vic már több szerepben megpróbáltatta magát, de most végre őszintén kifejezheti gondolatait a divat világában. A vonalon belül csak is olyan couture táskákat, ruhákat, magassarkúkat találhatunk, melyek Victoria sikkes stílusához is tökéletesen illenek, így nem véletlen, hogy gardróbjában saját tervezései is megtalálhatóak. Alkotásait előszeretettel viselik filmsztárok, énekesek az elegáns rendezvényeken. Vigyázat lányok, nehogy ne higyjetek a szemeteknek, amikor meglátjátok a termékek árait..

Gwen Stefani!

Copyright by GoogleA Gwen Stefani által alapított L.A.M.B, egy fiatalos glam-rocker stílusból táplálkozó divatház. Ruhák, táskák, cipők, kiegészítők és parfümök is kiadásra kerültek már a márka védjegyével. Az énekesnő szereti a kemény és puha anyagokat, illetve a modern és futurisztikus elképzeléseket összepárosítani, talán ez a L.A.M.B egyedisége?! Lehetséges.