Mi lett veled Cameron Diaz?

Két éve semmi hír a Rossz tanár című film főszereplőnőjéről! Csupán egy hosszabb lélegzetű szabadságra ment Ms. Diaz követve ezzel kolléganője, JLaw mintáját, vagy végleg felhagyott a színészkedéssel?

Az igazság

Már egy ideje folynak a találgatások, hogy vajon mi lett Cameronnal, sokan azt mondják, hogy többé már nem látjuk ezt a gyönyörű tehetséget a filmvásznon, mások viszont bíznak abban, hogy csak egy kis kikapcsolódásra vágyik szeretett művésznőjük, és egy idő után visszatér a képernyőre. Ám a 45 éves színésznő nemrégiben tiszta vizet öntött a pohárba, miszerint valóban felhagyott a színészettel, úgy fogalmazott, hogy gyakorlatilag nyugdíjba ment, és az égvilágon semmit sem csinál – magyarázta Cameron egy beszélgetős műsorban, ahová többek között a szintén egy ideje képernyőn nem látott Christina Applegate is meghívást kapott.

A közösségi oldalakról is teljesen eltűnt a színésznő. Utolsó Instagramos képét másfél éve tette közzé:

I voted today for the country I want to live in… a country where there is equality, inclusion, acceptance and freedom that EVERY American deserves… Please go out and vote for the America you want to live in.. 🇺🇸

372.4k Likes, 9,465 Comments – Cameron Diaz (@camerondiaz) on Instagram: “I voted today for the country I want to live in… a country where there is equality, inclusion,…”

Baba, nem baba?

Vajon más is van a háttérben, vagy csak tényleg elfáradt Charlie legkedvesebbik angyala? Februárban arról cikkeztek a lapok, hogy végre teljesült a Diaz-Madden házaspár legvágyottabb kívánsága: egy közös gyermek. Tudniillik évek óta próbálkoznak, olyannyira, hogy már a mesterséges megtermékenyítés, valamint az örökbefogadás gondolata is megfordult a fejükben. Sokan ezen kép láttán feltételezték azt, hogy Diaz terhes:

terhes

Ti mit gondoltok? Szerintetek is gömbölyödik az a pocak vagy csak egy előnytelen képről van szó?

Ha tényleg igaz a gólyahír, azt is megértjük, miért tartja titokban a sztárpár: legféltettebb kincsük ez a csemete, tekintve az anyuka korát és természetesen a több évnyi sikertelen próbálkozást is. És mi már megtanultuk, hogy nem lehetetlen 9 hónapig rejtegetni az örömhírt, ahogy azt Kylie Jenner is bebizonyította.

Tudtátok?

Bár lehet, hogy már sosem látjuk új filmben Cameron Diazt, ennek ellenére nem felejtjük őt, hiszen zseniálisan alakította a karaktereit, így vált felejthetetlen színésznővé. Éppen ezért hoztunk el Nektek néhány érdekességet, melyet lehetséges, hogy még sosem hallottatok róla!

-16 éves tini lány volt, amikor egy Hollywood-i partin kiszúrta egy neves fotós a bájos arcát, és azt ajánlotta neki, hogy jelentkezzen az Elite Modellügynökséghez, mert lát benne potenciált. Megfogadva a fényképész tanácsát felkereste az ügynökséget és így vált belőle fotómodell: a következő 5 évben szinte bejárta a világot és modellkedett.

-Mindenféle színészi képzés nélkül kapta meg élete első szerepét 1994-ben A Maszk című filmben.

-Alapfokú képzettségén kívül mással nem rendelkezik.

-A People magazin az „50 leggyönyörűbb színésznő a világon” listájába választotta 1998-ban és 2002-ben.

-Julia Roberts után ő büszkélkedhet másodikként, hogy az egyik szerepéért 20 millió dollárt ajánlottak fel neki.