Minden, ami JLaw!

Mindenki kedvenc Katniss Everdeen-jének új filmje március elsején debütált a magyar mozikban. Ennek kapcsán venném ismét górcső alá Jennifer Lawrence tevékenységeit.

Vörös veréb

Kezdésként egy kis kedvcsináló filmajánlóval hozakodnék elő, hiszen még friss az élményem. Nem lőném le a poént, a történetből spoilerezni se szeretnék, mert ezt a filmet legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Annak ellenére, hogy véleményem szerint csak egy “egyszer nézős” alkotás, de annak bizony igazán erős! Jennifer ismét hatalmasat alakít: egyszerre sebezhető, erős, furfangos és szexi. Már csak miatta is érdemes megnézni! Így a film után újra megnézve az előzetest, azt mondanám, hogy kicsit félrevezető, viszont ez a rövidebbik trailer arra nagyon jó, hogy felkeltse az érdeklődést, de gyakorlatilag semmit nem árul el magáról a sztoriról:

Valószínűleg hallottátok, hogy a film egy részét Budapesten forgatták még szeptemberben. Ha máshonnan nem is, a sajtóból biztosan értesültetek erről, hiszen JLaw kocsmai verekedésétől zengett a magyar média. Ám Seth Meyers-nek a Late Night című műsorában kifejtette, hogy mi történt pontosan: egy srác szelfit akart a színésznővel készíteni azért, hogy a barátnője elhiggye neki, hogy találkozott egy Hollywood-i filmcsillaggal. Ám Jen ittas állapotából adódóan nem szeretett volna fotózkodni. Először kedvesen elküldte rajongóját, de ő továbbra is erősködött, ezért erélyesebben távozásra kérte a fiút, aki sértődötten a sztár fejéhez vágta, hogy “B***ódjon meg!”. JLaw ezt már nem hagyhatta szó nélkül, megragadta a srácot, leöntötte sörrel először őt, majd a mellette lévő bőröndöt. – Tehát a verekedés erős túlzás.

Plusz egy tipp az élethez: ne úgy menjetek a pénztárhoz, hogy a Vörösbegy c. filmre foglaltatok 2 jegyet, mert furán fog nézni rátok a pénztáros néni. – megtörtént esemény alapján.

„Magyar vagyok!”

Az Oscar-díjas színésznő egy interjúban azt fejtette ki, hogy mennyire szereti kicsi országunkat, de mindenekelőtt fővárosunkat. Nagyon úgy tűnik, hogy a kocsmás incidens sem befolyásolta Budapest iránti szeretetét. Azt is elmesélte, hogy a Vörös veréb forgatása alatt azzal viccelődtek a stábtagokkal, hogy ha esetleg lesz második rész, akkor azt teljes egészében Magyarországon kellene forgatniuk Los Angeles helyett.

Hollywoodból

“Magyar vagyok… es imadom Budapestet! (Jen Lawrence) #HelloHollywood #TV2 #vasarnap #delutan

Jen és a közösségi oldalak

A nagy JLaw-fanoknak már bizonyára feltűnt, hogy nem nagyon tevékenykedik a közösségi médiában kedvenc színésznőjük, de a GQ-nak sikerült rávennie, hogy regisztráljon többek között Twitterre, Wikipédiára, Instagramra, és válaszolgasson az őt kiveséző kommentekre, illetve bejegyzésekre. Magáról a folyamatról készült egy Jenhez mérten szórakoztató videó is, amelyet alább megtekinthettek:

Egyéves szabadság

Mindenkit meglepett nemrég tett bejelentésével, miszerint a filmvásznat szívesen cserélné politikára a következő egy évben. A motivációja az, hogy arra buzdítsa az embereket, hogy a politikával is foglalkozzanak, mert az kihat mindenki életére. Főként fiatalokkal dolgozna, őket szeretné legelőször elérni, hiszen pont ez az a korosztály, akit hidegen hagy a politika. Céljai között szerepel a korrupció elleni harc, valamint a demokrácia rendbe tétele az USA-ban.

Facebook: Jennifer Lawrence