Minden, ami Murad és Natalia Osmann

Ha kicsit is jártas vagy az internet világában, minden bizonnyal találkoztál már Murad Osmann képeivel, aki a világ különböző pontjain fotózza feleségét úgy, hogy közben a nő kezét fogja egy ikonikus  ponton.

Murad és Natalia orosz származásúak, és 2015 óta házasok. A lánykérést és az esküvőt is megmutatták a rajongóknak, tehát életüknek semmilyen fontos részletéből nem hagynak ki minket. Egészen elképesztő helyekre utaznak, és mindig figyelnek arra, hogy Natalia a helyi öltözködésnek megfelelő ruházatot viselje, és így vezesse keresztül Muradot a világon. “Follow me” névre keresztelt fotóikat ugyanarra a koncepcióra építik: Murad bemutatja a hely szépségeit Natalia-val, akivel kéz a kézben fedezik fel az egész világot. Nem túlzunk azzal, hogy az egészet, hiszen lassan már nem lehet olyan helyet találni a térképen, ahol ők ne jártak volna együtt.

2ac1d6214e6ded189e9195031d85e57b

Az egész állítólag úgy kezdődött, hogy épp egy barcelonai nyaraláson voltak, ahol kapcsolatuk még nagyon az elején volt: andalogtak szerelmesen kéz a kézben, nevetgéltek, és egyszerűen szárnyaltak a boldogságtól. Ekkor egy pillanatban Natalia megragadta a fiú kezét, húzta őt maga után, Murad pedig azonnal lefotózta ezt a pillanatot. Így született meg az alap koncepció, és ebből fejlődött ki az egész. Mivel volt egy olyan szokásuk, hogy minden utazásukról képeslapot hoztak haza szeretteiknek, arra gondoltak, mennyire jó ötlet lenne olyan fotót bemutatni, ahol egy lány a világ legikonikusabb pontjain viszi keresztül a szerelmét.

ab2fea4e705c8851d0c6a66d82dedf22

Körülbelül egy évig csak a barátaiknak posztoltak, majd egyik nap arra ébredtek, hogy a média rájuk talált Instagramon, és onnantól kezdve gyakorlatilag híresek lettek. Természetesen azonnal lecsaptak rájuk, és mindenki velük akart együttműködni. Olyan cégekkel kollaboráltak mint a Google, a Samsung, a National Geographic vagy az NBC Channel. Mindezek mellett még arra is maradt erejük és idejük, hogy két könyvet megírjanak.

2b9224e7649b6f8ae63bcf4126beb99f

Utazásaikat blogbejegyzéssel is kiegészítik honlapjukon, ami egy remek felület arra, hogy ne csak egy képet láttassanak a világból, hanem megosszák mindazt az élményt és tapasztalatot, amit egy-egy hely nyújtott nekik. Ezzel a felülettel az a céljuk, hogy megmutassák a lehető legtöbb embernek, milyen rejtett zugai vannak a világnak a jól ismert turista látványosságokon kívül, és hogy hogy lehet utazni akkor, ha nem beszélsz jól nyelvet, vagy épp nem elég vastag a pénztárcád.

9f91e884815d37927828db562d026e83

Abszolút szívügyüknek érzik, hogy az utazást mindenkivel megszerettessék, és bemutassák, mennyi mindent is jelent ez pontosan. Natalia most ízlelgeti a Youtube adta lehetőségeket is, ugyanis úgy nagyjából egy éve vloggerkedésre adta a fejét, ahol szintén sokat mutat be az utazásaikról. A csatornáját IDE kattintva érheted el.

13df39e2f8926f08cf1e11bf9226ad2d

Szuper dolog, hogy ennyire egyszerű, és mégis ilyen ötletes dologgal ekkora “karriert” futhat be valaki. Reméljük, sokat nézhetjük még a képeiket és rengeteg újat tudnak még mutatni nekünk a világból!

A képek forrása: Pinterest