Minden, amit Priyanka Chopra-ról tudnunk kell!

A csodálatos kelet a csillogó ékszereken, a nőies táncokon, a vallási értékeken és kulturális örökségen kívül varázslatos szépségű hölgyeivel is elvarázsolja a nyugati világot. A kreol bőrű, telt ajkú, éles tekintetű lányok közül nem véletlenül kerültek már többen is a Miss World első fokára.

Többek között Priyanka Chopra nevével is itt találkozhattunk először. A jelenleg 34 éves indiai szépség fejére 2000-ben került a korona, azóta pedig a Times a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. Ilyen rövid idő alatt, sőt ilyen fiatalon ez igazán elismerésre méltó teljesítménynek tűnik. Persze ezen mi egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen aki valaha is látott már interjút vele, az tudja, hogy intelligenciája és humora egyedi és magával ragadó.  Nézzük hát milyen érdekes információkat tartogat számunkra Priyanka.

Kezdetek

Pályaválasztás előtt állva Priyanka úgy gondolta, hogy a mérnöki tanulmányok lennének a legmegfelelőbbek számára, de később úgy döntött, kriminálpszichológus szeretne lenni. Azonban miután a világ legszebb hölgyének választották, ilyen jellegű tervei szertefoszlottak, hiszen a modellkedés és a rengeteg szereplés teljes értékű elfoglaltsággá vált számára. Egy újabb bizonyíték arra, hogy a szép nők is lehetnek okosak.

33cf835d5dbc760bc58eacd69133f933

Mozifilmek, tv-s szereplések

Bollywood sokak számára ismert lehet zenés-táncos szórakoztató filmjeiről, melyeknek sokszor központi témája a szerelem. Priyanka számos ilyen indiai filmben szerepelt, de európai és amerikai filmben is láthatjuk felbukkanni, többek között pedig Disney filmekhez is adta hangját. A Thamizan című tamil filmben debütált 2002-ben, később pedig sok szerepet kapott, egyebek mellett a 2017-es Baywatchban is.

c05af76e46911b97b764815dfd539b20

Plasztikai beavatkozások

Priyanka saját bevallása szerint sosem esett át semmilyen szépészeti beavatkozáson. Meg van elégedve a külsejével, és teljes mértékben elfogadja magát úgy, ahogy van, minden szépséghibájával együtt. Úgy gondolja, hogy a mai elvárások, amit a hírességekkel szemben támasztanak, irreálisak és tévesek. Azonban számos egyéb vélemény merült fel az online világban, miszerint orr- és ajakműtéten, botox kezeléseken is átesett, illetve szemmel láthatóan rendszeresen színezett kontaktlencsét visel, ami azonban arról árulkodik, mégis szívesen változtatna néhány apróságot a külsején.

a29492615616ab555264647cff8127e9

Étkezés és edzés

Priyanka véleménye az egészséges életmódról, a táplálkozásról és a mozgásról -tökéletes alakját figyelembe véve- igen meglepő. Büszkén hangsúlyozza, nagyon örül annak, hogy szerencsés génekkel van megáldva, mivel imád enni, emellett pedig lustának tartja magát. Elmondása szerint nem jár edzőterembe és nem is diétázik, hiszen enélkül is tökéletesen meg van elégedve a külsejével, akkor pedig miért erőltesse meg magát fölöslegesen. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy irigyeljük a hozzáállását és szuper genetikáját.

Érdekességek

Imádja a sajtburgert. Kedvenc képzeletbeli állata a főnix, mivel bármikor feltámad a hamvaiból. Van egy tetoválás a csuklóján, melyen az szerepel: “Apa pici lánya”, méghozzá az édesapja kézírásával. Minden reggel imádkozik, hogy pozitív energiákkal indíthassa a napot. Mindig van a táskájában kézkrém, napszemüveg, rágógumi, két különböző illatú parfüm, pénztárca és chiliszósz. Be tudja tenni a lábait a nyakába. A top bakancslistás céljai között szerepel, hogy eljusson a világ összes szigetére és sok gyermeke szülessen. Ha pedig kíváncsiak vagytok még egyéb érdekességekre róla, ajánljuk számotokra az alábbi videót. Vicces és elbűvölő!

A képek forrása: Pinterest