Minden idők legszexibb F1-es pilótái

Meglehet, hogy a Forma1 világa a legtöbb nőtől távol áll, ám egy bizonyos szemszöből mégis meg tudjuk vizsgálni ezt a sportot: Vajon kik voltak a leghelyesebb versenyzők a sportág történelmében?

Szerintünk ők!

James Hunt

Kivel mással is indíthatnánk a sort, mint a vagány James Hunt-tal. Hunt szeretett gyorsan élni és a nőket is nagyon szerette.. Hét évig versenyzett a Forma1-ben, mely idő alatt egyszer sikerült megszereznie a világbajnoki címet, méghozzá egy ponttal megelőzve Niki Laudát. A ’76-os világbajnoki cím már-már legendássá vált, hiszen nagy harc folyt kettejük között.

http://www.mirror.co.uk/sport/formula-1/formula-1-ace-james-hunts-9133348

Amennyiben kíváncsiak vagytok, hogyan lett végül Hunt világbajnok, nézzétek meg a Rush című filmet, amely pont ezt az eseménysorozatot dolgozza fel, ráadásul Hunt-ot Chris Hemsworth alakítja!

Jim Clark

A tragikus sorsú pilóta kilenc éven keresztül versenyzett az F1-ben, mindvégig a Lotus csapatát erősítve. Ez idő alatt kétszer nyert világbajnokságot, 2009-ben pedig a The Times megválasztja a legnagyobb Forma1-es versenyzőnek. Karrierjét korai halála törte ketté, mindössze 32 éves volt, amikor autója hirtelen letért a pályáról és fának ütközött, Clark nyak- és koponyasérülést szenvedett.

http://www.grandprix.com/gpe/drv-clajim.html

Ayrton Senna

Clark-ot tekintette példaképének a szintén tragikusan elhunyt háromszoros világbajnok. Őt 1994-ben, a San Marino-i Nagydíjon érte utol a sors, amikor az egyik kanyart nem tudta bevenni és nekiütközött a betonfalnak. Szerencsétlenségére a kerék rudastól leszakadt és a rúd megtalálta a rostély és a sisak között levő pár miliméterest rést.

http://www.thedrive.com/a-list/1950/sylvester-stallone-was-supposed-to-play-ayrton-senna

Michael Schumacher

Schumacher is jelen volt ezen a bizonyos nagydíjon, érthető módon mélyen megrázta az eset. A hétszeres világbajnok teljesítménye egyedülálló a Forma1 történetében, ő a sportág legeredményesebb versenyzője. 2006-ban, tizenöt évnyi versenyzés után, abbahagyta, viszont nem sokáig birta, mivel 2010-ben mégis visszatért egy kis időre. 2013-ban érte az a bizonyos síbaleset, amelyeről a fél világ beszélt, ám szerencsére már sikeresen gyógyulgat, de valószínűsíthető, hogy többé már nem tud pályára lépni.

http://quotivee.com/2014/articles/top-12-inspirational-quotes-by-f1-champion-michael-schumacher/

Lewis Hamilton

A brit nemcsak kinézetével, de tehetségével is felhívta magára figyelmet. Mindössze 22 éves volt, amikor bekerült a Száguldó Cirkuszba, majd 2008-ban rekordot döntött, ugyanis ő volt a Forma1 történetében a legfiatalabb pilóta, aki világbajnokságot nyert.

http://www.menshealth.co.uk/building-muscle/the-mh-interview-lewis-hamilton

Hamilton 2007-től élt  se veled, se nélküled kapcsolatban a nála hét évvel idősebb ex Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel, ám úgy tűnik a karrier mindkettejük életében fontosabb szerepet tölt be, így útjaik 2015-ben végleg elváltak. Hamilton mindene a Roscoe névre hallgató angol bulldog kutyusa, aki tiszteletbeli Forma 1 tag, hiszen VIP belépő tulajdonosa.

Kimi Raikkönen

A finn jégember talán nem a legsármosabb pilóta a Száguldó Cirkuszban, viszont kisfiús vonásaival és karakterével mindenképp helyet érdemel listánkon! Személyisége is külön megérne egy cikket, a legnehezebb helyzetekben is igyekszik higgadt maradni, ami a legtöbb esetben komikus szituációhoz vezet. Egyik legismertebb példa erre, amikor rádión keresztül kapta az instrukciókat ő pedig visszaszólt: “Tudom, mit csinálok.” Nálunk nagyon FAVE!

https://kimiisland.wordpress.com/tag/private/

Raikkönen második felesége egy szintén finn, fitness és fehérnemű modell, aki már megajándékozta egy kis trónörökössel és egy kislánnyal is, így már teljes a Raikkönen család.

Daniel Ricciardo

A olasz nemzet kedvelőinek sincs okuk szomorkodásra, hiszen a Red Bull jelenglegi pilótája olasz felmenőkkel rendelkezik, édesapja még Itália csodás földjén látta meg a napvilágot, ezután pedig Ausztráliában telepedett le. Ricciardo 2009-ben megnyerte a brit Formula3 világbajnokságot, ezután döntött a váltás mellett és csatlakozott a Száguldó Cirkuszhoz.

http://www.news.com.au/sport/motorsport/daniel-ricciardo-discusses-his-rivalry-with-a-rugby-star-and-new-teammate-max-verstappen/news-story/f57238515a62ff0e594279cfe2b5f882