Mindent a Stranger Things szereplőiről

A 2016-os Stranger Things kétségtelenül hatalmas sikert aratott, olyannyira, hogy az idén már a harmadik évadja kerül a képernyőre! (Reméljük minél hamarabb.)

A szereplőgárda többnyire gyerekszínészekből áll, akik még pályájuk elején vannak, így viszonylag keveset tudunk róluk, viszont ezúttal összegyűjtöttük a legfontosabb és legérdekesebb információkat velük kapcsolatban.

Eleven – Millie Bobby Brown

Az első évad során javában kopasz Millie Bobby Brown a való életben is egy igazi belevaló csaj. A vörös szőnyeges megjelenési rendszerint hibátlanok, sok idősebb kolleginája megirigyelheti némely look-ját.

Peek-A-Boo🖤 Thank you @repossi for the beautiful jewels. #RepossiPartner #goldenglobes

4.1m Likes, 80.9k Comments – Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on Instagram: “Peek-A-Boo🖤 Thank you @repossi for the beautiful jewels. #RepossiPartner #goldenglobes”

A spanyolok legközkedveltebb nyaralóhelyén, Marbellán, látta meg a napvilágot,  tizennégy évvel ezelőtt. Fiatal kora ellenére pedig a szerelem is rátalált Jacob Sartorius énekes személyében.

4L

4.1 millió kedvelés, 49.2 ezer hozzászólás – Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) Instagram-hozzászólása: “4L”

Jimmy Fallon műsorában pedig elárulta, hogy nagy rajongója Kardashianéknak. (Talán kinövi.)

2014-ben feltűnt az NCIS című sorozat egyik részében, 2015-ben pedig a Grace klinikában.

Nancy Wheeler – Natalia Dyer

A sorozatban szolid, mintadiákot alakító Natalia Dyer számára kétségtelenül Nancy Wheeler szerepe hozta meg az áttörést. Előzőleg volt néhány szerepe, feltűnt például a 2009-es Hannah Montana filmben is.

✨👵🏻 #criticschoiceawards w @bradgoreski @makeupvincent @lacyredway @daniela_viviana and @erdem ✨

1.4m Likes, 26.4k Comments – natalia dyer (@nattyiceofficial) on Instagram: “✨👵🏻 #criticschoiceawards w @bradgoreski @makeupvincent @lacyredway @daniela_viviana and @erdem ✨”

A forgatásokon pedig összemelegedett partnerével, Charlie Heatonnel, nemrég robbant a hír, mely szerint a két színész a való életben is egy párt alkot, viszont a közösségi médiában még nem vállalták fel “hivatalosan” a kapcsolatot.

Charlie and Natalia were seen this morning holding hands in NYC😍🖤💙#charlieheaton #jonathanbyers #nancywheeler #nataliadyer #nancyandjonathan #nyc

4,315 Likes, 182 Comments – CharlieHeatonfan (@charlieheaton1994) on Instagram: “Charlie and Natalia were seen this morning holding hands in NYC😍🖤💙#charlieheaton #jonathanbyers…”

Mike Wheeler – Finn Wolfhard

A fiatal szereplők közül Finn Wolfhard rendelkezik a legnagyobb referenciával, ugyanis vele már találkozhattunk nemrégiben a mozikban, az IT-ben alakította Richie Toziert. Jelenleg, a Stranger Things forgatásával párhuzamosan három filmben szerepel.

Billy Hargrove – Dacre Montgomery

A sorozat rosszfiúja meglepően egész szexi, ha leölti magáról az ötvenes évek imidzsét. Láthattuk már a Power Rangers-ben, a Harmadnaposok 2-ben és a Better Watch Out horrorban.

Ám a ST-ben alakított negatív karakter lehet nem tett túl jót a népszerűségének, ugyanis a szereplők közül neki a legkisebb a követőgárdája az Instán a maga 2,1 milliójával.

Dacre Montgomery Instagram-bejegyzése * Nov 30., 2017, időpont: 12:02 (UTC időzóna szerint)

544.6 ezer kedvelés, 11.2 ezer hozzászólás – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) az Instagramon

Néhány érdekes tény:

-Millie Bobby Brown még a szülei előtt is titkolta, hogy mégis szerepel a második évadban. Egyik fülére pedig nem hall.

-Sadie Sink-nek és Caleb McLaughlin-nek az egyik részben elcsattant csók volt az első.

-M.B.B. és Sadie a való életben is nagyon jó barátok, nyarani is együtt mentek.

-Gaten Matarazzo volt az első színész, akit beválogattak a sorozatba.

-Noah Schnapp-pal találkozhatunk a Kémek hídja produkcióban.