Miranda Kerr – Vogue UK július

Miranda Kerr-t napjaink talán egyik legkeresettebb és legismertebb modeljét, ezúttal a Vogue UK júliusi számában láthatjuk.

A fotózás helyszíne Sydney volt, ami többek közt a világhírű hölgy szülővárosa is. A képeket Will Davidson készítette, mondhatni mostoha körülmények közt, ugyanis szinte végig esett az eső és mindössze 20 percre sütött ki a nap. A természet adta korlátok mellett pedig még a paparazzik hadával is meg kellett küzdeniük. Az eredmény viszont magáért beszél….

Mrs. Bloom-nak az önbizalmat a Victoria’s Secret kifutóin a pozitív gondolkodás adja. “Élvezd a zenét és érezd jól magad. Ne az járjon a fejedben, óhh Istenem, hogy nézhet ki a fenekem. Egyszerűen csak gondolj arra, hogy nagyszerű vagy.”

Miranda_Kerr_Vogue_UK_3
Nagymamájától – akivel nagyon szoros a kapcsolata – azt tanulta, hogy “Sohse hagyjam el magam! Fontos, hogy ha reggel felkelsz szedd össze magad, és ne lófrálj egész nap pizsamában.”
Sok férfi szerint – és szerintem nő szerint is – Miranda lehetne egész nap kinyúlt macinaciban is, akkor se veszítene természetes, sugárzó szépségéből.

Miranda_Kerr_Vogue_UK_5
Kevesen tudják, hogy Ő volt az első ausztrál Angyal, a genetikailag szinte hibátlan lányok fehérneműkkel tarkított csapatában. S azzal, hogy szárnyat kapott, megnyílt előtte tényleg minden kapu. Beleértve Orlando Bloom szívét is. Akivel 2010 július 22-én házasodtak össze, majd 2011 január 6-án megszületett szerelmük gyümölcse, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Miranda_Kerr_Vogue_UK_2

Az interkontinentális kapcsolatban élő pár, több ezer kilométer távolságra egymástól is nagyon boldog. Ugyanis nem az együtt töltött idő a fontos számukra, hanem az, hogy még mindig őszintén szeretik a másikat, s ennél nem is kell több. A kicsi Flynn pedig egyelőre ingázva tölti a mindennapjait, New York-Sydney-London-és papa-mama éppen aktuális “munkahelye” közt. A fotók alapján pedig egy kiegyensúlyozott, boldog kisfiú lehet, aki anyukája szépségét és apukája sármját is egyformán örökölte, kell ennél több?

Miranda_Kerr_Vogue_UK_4 Miranda_Kerr_Vogue_UK_6
Ezek után pedig mi mást mondhatnék mint, hogy további sok sok csemetét és legalább ugyanennyi boldogságot kívánok Nekik, a Föld bármelyik kontinensén is állapodnak majd meg.

Te mit gondolsz Miranda-ról?