Mit csinálj Valentin napon, ha nincs párod?

A Valentin nap a szerelem ünnepe. Ilyenkor mindent elárasztanak a szívecskés lufik, a kedveskedő képeslapok, a rózsaszín és piros plüssmacik. „Szép” is az élet, ha párkapcsolatban vagy. A másik oldalról, szingliként szemlélve a dolgot, ez bizony tömény giccstengernek tűnhet. Mégis azt juttatja eszünkbe, hogy nincs aki szeret és akit viszont szerethetnénk, akivel eltölthetnénk ezt a napot.

Felejtsétek most ezt el. Fel a fejjel! Ha már egyébként sincs párod, miért ne tölthetnél el egy kellemes napot saját magaddal vagy egyik barátnőddel, aki hasonló cipőben jár, mint te? Fogadd meg Valentin napi túlélési tippjeinket!

Ébredj derűsen!

Kezdd a napot jókedvűen! Ébredés után nem muszáj rögtön kipattanni az ágyból. Lustálkodj kicsit, megérdemled! Dobj össze egy igazi Valentin napi reggelit, csak magadnak. Gondolj arra, hogy senki ízlésének nem kell megfelelned. Nem kell a tükörtojást tíz perccel tovább sütnöd, mert nem szereti lágyan. Azt eszel és iszol, amit csak szeretnél. Készíts egy forró teát vagy kávét. Ülj le az ablak mellé vagy a kedvenc foteledbe. Csak élvezd, ahogy lassan kiürül a bögréd. Figyeld meg, ahogy a nap sugarai élettel töltik meg a teret. Máris jobb nem? Ez a pár perc csak a tiéd volt.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/05/bc/cc/05bcccc86bae2b8b9fad675c15fd9a20.jpg

Lepd meg magad!

Nincs, aki ajándékot vegyen neked, még sincs egyéb vágyad ezen a napon, mint egy kis meglepetés? Hát lepd meg magad! Ne indulj céltalanul vásárolni, mert annak valószínűleg egy csomó egyszer használatos dolog és egy üres pénztárca lesz a vége. Döntsd el még otthon mi az, amit szeretnél. Egy régen vágyott könyv? Vagy a kedvenc üzleted új kollekciójából egy hőn áhított darab? Ne habozz, vedd meg. Ennyi igazán belefér ebbe a napba.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/21/ce/a4/21cea4d8bd5df1965f49b3598bf682f9.jpg

Mókára fel!

Ne ülj otthon tétlenül a kedvenc sorozatodat nézve! Felejtsd el a legújabb szerelmes filmeket is. Semmi szükséged a jó öreg Brad Pitt-re vagy a sármos Ryan Gossling-ra, akik úgyis csak a vásznon tudnának elszórakoztatni. Hívd fel egyik szingli barátnődet és szervezzetek közös programot. Nincs, aki vacsorát főzzön nektek? Főzzetek együtt. Nincs is ennél jobb alkalom egy kis pletykálkodásra. Nem muszáj minden áron nagyon ütős programot kitalálnotok! Egy kis éjszakai fürdőzés vagy a tél utolsó jégkorcsolyázása bőven megteszi.

http://www.movpins.com/big/MV5BMjE4NzkxNzQ4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQwOTU0Mw/kristin-davis-and-cynthia-nixon-in-sex-and-the-city-2-(2010).jpg

Hogy zárd a napot?

A Valentin nap nem az év legnagyobb „ünnepe”, ezért másnap reggel valószínűleg neked is munkába vagy iskolába kell menned. Ne bulizz, inkább lazíts. Készítsd el a kedvenc arcpakolásod, végy egy meleg fürdőt és relaxálj. Ki tudja, másnap lehet betoppan a herceg azon a bizonyos fehér lovon. De ha nem akkor se ess kétségbe! Ezt a napot is túlélted, a többi sem lesz nagyobb kihívás!

http://68.media.tumblr.com/4d64ee8fe233982e1c2b806e2a8ff0e1/tumblr_o5ighq1swU1riqxp3o1_1280.jpg