Mit vegyek fel? Tanácsok alma alkatú lányoknak

Az alma kifejezés használatánál újból arra kell gondolni, hogy milyen az alma formája?  Az ilyen alkatú lányok általában alacsonyak, rendelkeznek némi plusz kilóval, és ez has tájékon helyezkedik el, illetve rövid végtagokkal áldotta meg őket a sors. Figyelem lányok, nektek sem kell elkeseredni! Szépen nézzük végig, hogy mit szabad és mit nem szabad felvennetek?!

apple-shape

Mint mindig, úgy most is a legfontosabbal kell kezdeni: ez a megfelelő fehérnemű. Sokat dob az alakon, ha has leszorítós alsóneműt veszünk fel, hiszen ezzel teremthetünk derekat. Ha ennél többet szeretnénk, akkor jó megoldás a body, ami szintén formál.  Az alma lányoknak széles válluk van, ezt jól ki lehet használni. Azonban arra is oda kell figyelni, hogy a dekoltázs is hangsúlyos. Vagyis olyan felsőket válasszunk, ami szépen kiemeli a mellkast, és a váll résszel játékos. A V- nyakkivágás most is telitalálat, és a csónak nyak szintén jó választás. Az aranyszabály a következő: mell alatti övek hordása. Ez ugyanis fölfele tereli a figyelmet, és a felső esésével rejti a hasat, csípőt. A tunikák is jó baráttá válhatnak, és hordhatjuk őket cicanadrággal, szűk gatyóval.Apple_shaped_secrets

Nadrágok terén az egyenes szárú farmer a megfelelő, mivel az optikailag nyújt. Ha ragaszkodunk a skinny farmerekhez, akkor arra figyeljünk, hogy feltétlen magas derekú nadrág legyen, mert ez „egyben tart”. A szoknyákról sem kell lemondani, csak arra figyeljünk, hogy ezek a térd vonalnál vagy afelett végződjenek, és hogy ne legyenek túl tapadósak. Tehát egy könnyed esésű A-vonalú darab tökéletes.  Magassarkú cipőt nyugodtan lehet hordani, azon kívül még jó a széles sarkú, kerek orrú cipellő. Ha ruha, akkor egyet hanyagoljunk! Ez pedig a zsákruha. Ezzel nemhogy eltakarnánk a hibákat, hanem felhívjuk rá a figyelmet. Illetve nem ajánlott még a puffos, rakott szoknyás ruha, mivel ez pluszokat dob föl az emberre. Mindenképpen A-vonalú ruhákat válasszunk, ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, de ne legyen se túl lenge, se túl tapadós, a kettő között célozzuk be. Ami a kabátokat, pulcsikat illeti… Felejtsük el a bő pulóvereket, hordjunk kardigánokat. Kabátban jó választás a deréköves, hiszen ezzel is tudjuk formálni alakunkat.

Picnik-collage3

Ami az idei trendre vonatkozik, sajnos a peplum és a gallérok nem nektek valók, azon kívül viszont bármi jöhet! Azt a szabályt, mi szerint sötét árnyalatokba kell burkolózni, felejtsétek el!