Mit vegyek fel? Tanácsok homokóra alkatú lányoknak

Mint tudjuk, mindenkinek más a testalkata, mégis besorolhatóak négy- öt alkati csoportba. Ezeknek megfelelően következzék a homokóra alkat jellemzése és hogy mit, merre, hogyan? Mondhatni ez a legkapósabb alkat, hiszen a férfiak igazi bombaformának tartják. Széles váll, éppen jó méretű keblek, karcsú derék és szélességben a vállal megegyező csípő.  Igazából a homokóra a legszerencsésebb alkatok közé tartozik, mivel minden jól áll egy ilyen lányon. De azért nézzük végig!

hourlgass-body-casual-dresses

Természetesen most is a fehérneművel kell kezdeni. Mint mindannyiszor, most sem tudom eléggé kiemelni a tökéletes fehérnemű kiválasztásának fontosságát. Higgyétek el lányok, ha ezen a ponton jól csináltok mindent, akkor legalább 60%-ban már nyert ügyetek van! Mivel a homokóra nőknek általában dús keblük van, ezért külön odafigyelést igényel a passzoló, szépen formázó és jó tartást biztosító melltartó viselése. Alsókban engedd el a fantáziád, sőt néha nap hordj valami extrémebbet is.. Szívesen ajánlom figyelmetekbe a fűzőt, hiszen ez egy biztos trükkje volt e csodás alkatnak. Ám saját tapasztalatból tudom, hogy amilyen szexi a fűző, annyira kényelmetlen. Ezért maradjunk egy bodynál.

fehernemuhomok

Felsők, pólók terén nagyjából minden jól áll rajtad, kifejezetten a kerek és a V- nyakkivágású felsők. Nem kell hosszított felsőket hordanod, hiszen a derekad az, amit hangsúlyozni akarunk. Vagyis derékban szűkített fazonok minden mennyiségben jöhetnek, és a csípőig érő felsőket viseld egészséggel. Nadrágokból válogass nyugodt szívvel, bármi a tiéd lehet! Szoknyák terén is széles a választék, de igazán nőisen egy magas derekú szokna áll jól. Cicanadrág tunikával? Naná! Viseld bátran!

tumblr_m6izmb8KtD1qbbthoo1_500

 

Ami a ruhákat illeti… Nos itt is a derékban húzott, akár övvel ellátott, testhezálló fazonok állnak fantasztikusan. Azon kívül csodásan fest rajtad egy sellő ruha! Az idei trendekből is jócskán kiveheted a részed, nem tudok olyat mondani, ami ne állna jól. Sőt! A peplum is dögösen hullámzik rajtad. Legfeljebb a gallér díszekkel vigyázz akkor, ha mellesleg el vagy látva. Színek, minták jöhetnek! És ne felejtsd a magas sarkú cipőket!

dressingforhourglassbodyshape

Amit ne viselj: egyenes vagy bő fazonú felsőket, ruhákat. Ha szép a tested miért rejtegetnéd?!

nemhomok