Mit viseljünk a nyaraláson?

Minden évben tűkön ülve várom, hogy végre nyaralni menjek, ám egy dolog mindig aggaszt…a pakolás! Szívem szerint ugyanis az egész szekrényem bepakolnám, úgy ahogy van, mert utálom előre eldönteni, mit fogok majd viselni…Sajnos azonban erre nincs lehetőség, némi limitet állítani kell. Ha ti is hasonló cipőben jártok, remélem hasznos lesz ez a kis írás nektek, összeállítottam 3 outfitet, ami bármely országban megállja a helyét! Plusz segítségként néhány pakolási tipp is várható! Bon voyage!

holiday

Mit pakoljunk be?

Én általában a gépre két táskát viszek fel, az egyik egy kisebb méretű válltáska, a másik pedig egy szintén kicsi bőrönd. A válltáskába érdemes a következő dolgokat pakolni:

  • Telefon, vagy bármilyen mp3 lejátszó / ipod
  • Könyv, magazin, Kindle
  • Toll
  • Iratok, pénztárca
  • Napszemüveg
  • Kézkrém
  • Kézfertőtlenítő ( nagyon hasznos lesz, hidd el!)

Ezek azok a dolgok, amikre feltétlen szükséged lesz véleményem szerint. Abba a bőröndbe pedig, amit felviszel a gép fedélzetére, mindenképp érdemes a fogkefét, fogkrémet és váltóruhát berakni, hiszen előfordul, hogy a nagy bőröndünk elkeveredik és csak napok után jut el hozzánk.

Most már jöjjenek az outfitek:

 

1. Utazás

 

holiday

Mindenképp valami olyanba indulj el, ami kényelmes, nem szorít és szellős. Cipők terén pedig olyat húzz, amit könnyen fel-le tudsz venni, hiszen előfordulhat, hogy a reptéren nem egyszer kell ezt megejtened. Kiegészítőként én egy órát mindenképp ajánlanék, a kalap pedig egy plusz :)

 

2. Városnézés, kirándulás

 

holiday

A kényelem természetesen itt is fő szempont, éppen ezért lapos talpú cipőben gondolkodj! A szellős ruházat szintén fontos és a szemednek is a megfelelő UV védelem. Naptejet sem árt magadra kenned, ha egész nap kint lesztek. Mindenképp pántos táskát javaslok, hogy ne akadályozzon téged semmiben.

 

3. Vacsora, buli

 

holiday

Hangulatos esti vacsora egy kis olasz étteremben? Hatalmas party Ibizán? Bárhol megállja a helyét ez az outfit. Ha nem bírod a magassarkút, de mégis szeretnél kitűnni, egy magas talpú a javaslatom. Sokkal könnyebb benne menni, és kényelmes is. A barna bőrödhöz remekül fog passzolni egy korall színű rúzs.

 

Ti mentek idén nyaralni valamerre?