Mivel fesd a szemöldököd?

A szemöldök kulcsfontosságú szereppel bír a sminkelés során, ezért nagyon nem mindegy, hogy hogyan és mivel formázzuk azt. Nagyon mellé lehet lőni a termékekkel, de mi most megpróbálunk segíteni nektek.

Előző cikkünkben már megosztottunk veletek néhány tippet, ha kezdő sminkesek vagytok, ezért ideje szintet lépni és tökéletesre csiszolni a szemöldökformázási technikátokat. Ehhez elengedhetetlen, hogy megismerjétek azokat a termékeket és eszközöket, amelyekkel elérhetitek a hozzátok leginkább illő szemöldökformát és színt.

Szemöldökceruza

Minden téren a legegyszerűbb és ezt ajánlanám azoknak is, akik most ismerkednek a szemöldökformázás rejtelmeivel. Ez önmagában színt és formát is ad, éppen ezért érdemes mindenkinek beszerezni egyet. Már csak azért is, mert nyaralásra például nem biztos, hogy mindenki magával szeretni vinni egy port, waxot és fésűt is a szemöldökeihez, ugye?

A ceruza azoknak ajánlott, akiknek elég hiányos a szemöldökük, ugyanis ezzel fel is tudjuk tölteni a hézagokat, hogy dúsabbnak hasson. Meg kell találni az arany középutat a krémes és a túl kemény ceruza között, de ha ránk hallgattok, a Catrice Eyebrow stylist terméket vásároljátok meg, mert pénztárcabarát és mindenki nagyon elégedett vele.

ceruza

Szemöldökpor

Aki szeretne gyorsan végezni a sminkeléssel. Azoknak ajánlott, akik csak picit erősítenének a szemöldökük színén, ugyanis a formáján keveset tudunk porral alakítani. Óvatosan bánjunk vele, mert ha nagyon hanyag munkát végzünk, a szemöldökünk körül maszatos lehet a bőr és higgyétek el, nagyon nem szép látvány. A szálakat sem tartja a helyén, de ezen segíthetünk a waxszal, ami általában párban jár a por állagú termékekkel. Ajánljuk kipróbálni a NYX Eyebrow Cake Powder termékét!

nyxcake

 

 Spirál

A legjobb találmány! A szempillaspirál után feltalálták a szemöldökspirált is, ami színez, feltölt és fixál egyben, ezzel valamelyest formáz is. Gyors megoldás, így a sietős reggeleken jó barátunk lehet, illetve szintén ajánlott a nyaralások alatt is ezt választani, ugyanis a géles forma elég tartós is, szépen helyén tartja a szálakat a nagy melegben is. Az Alverde szemöldök formázó zselés spirálja nem csak jó áron van, de minőségileg is szuper!

alverde

Gél

Nem hiába ez az utolsó a sorban, mert ezt csak a haladóknak ajánljuk beszerezni. Az is biztos, hogy ezzel tudjuk a legszebben elkészíteni a szemöldökünket, mivel a formáját, az ívét is nagyon szépen tudjuk ezzel változtatni. Precízen kell vele dolgozni, aprólékosan, így ezzel lehet a legtermészetesebb hatást elérni. Ehhez nem árt némi gyakorlás (na meg egy jó minőségű ecset), de ha belejöttök, a végeredményt imádni fogjátok. Amit mások ajánlanak? Az egész blogger-világ az Anastasia Beverly Hills Brow Pomade-re esküszik! Nem a legolcsóbb termék, de a minőséget megéri megfizetni.

anastasia

Kozmetikus

Ha nincs időd, kézügyességed vagy kedved minden reggel a szemöldököddel vacakolni, akkor keress fel egy megbízható kozmetikust, aki tartós festékkel (2-4 hét) befesti neked a szemöldököd. Ha minden kötél szakad és egy kicsit sem vagy kibékülve azzal, amit a természet adott, akkor válaszd a szemöldöktetoválást, de csak annál a szakembernél, akinek tökéletes a referenciája!

tattooed

Mint látjátok, jó pár lehetőség közül választhattok, kísérletezzétek ki, nektek melyik válik be leginkább. Szánjatok rá időt, hiszen a szemöldök egy meghatározó pontja a külsőnknek.