Moschino Cheap and Chic 2013 kollekció

A Moschino Cheap and Chic irányvonala újabb nyári kollekcióval jelentkezik, a darabok kicsit eltérnek a mai szokásos “commerce” divattól, viszont tartalmaz elég sok elemet a nyári trendekből és egyszerűen imádnivalóak!

Első ránézésre ami feltűnik az olvasónak (nézőnek), azok a kampányképek- ugyanis egy nagyszerű újdonsággal rukkolt elő a márka – a fotókat fehér háttérrel fotózták és a modellek mögé egy-egy vintage-re emlékeztető antik képkeretet illetve virágkaput varázsoltak. Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet volt, egyáltalán nem mindennapi.

A virágmintás ruhadarabok még 2012-ben váltak must-have-ekké, viszont még mindig tartják aktualitásukat, ezért is nem hiányozhatnak a Moschino kollekciójából sem. Nincs ez másképp a tengerészmintával sem, ők jelentkeznek legnagyobb számban. Ezenkívül a jól ismert angol zászló motívumát is sikerült belecsempészni egy táska erejéig. A pasztell színek ugyanúgy részét képezik a kollekciónak, főleg a mentazöld, ezenkívül megjelenik pár élénkebb szín is, mint a piros és a lila, a neonmániát  pedig szerencsére elkerülték.

A darabok fazonja inkább az elegáns és a romantikus vonalak felé húznak, térdig érő ruhák-szoknyák, derékben szabott  shortok, nadrágok; blézerek, ing-rövidújjúk és ujjatlanok. A táskákra bátran rá lehet akasztani a “sikkes” jelzőt, a cipők többségénél pedig a csíkos minta, fekete-fehér szín és a telitalp dominál.

 

A mi kedvenceink ezek az összeállítások lettek:

Bejön nektek ez a kollekció? Melyik darabokat viselnétek legszívesebben?