Múltidéző sorozatok a 90-es évekből

Manapság nehéz vállalkozás igazán jó sorozatokat találni, hiszen a kínálat bőséges, az időnk pedig véges. A múlt század végén is voltak igazán jó produkciók, amelyekre legtöbben még a mai napig is szívesen emlékszünk. Nosztalgiázzunk egy kicsit.

Ezeket a sorozatok néztük húsz éve!

Baywatch

Az 1989 és 2001 között futó sorozat hatalmas sikernek örvendett, mind a férfiak, mind a nők körében, ami nem csoda, hiszen  javarészben tökéletesre sportolt testek rohangáltak egy falatnyi textilben. Amikor még Pamela Anderson a fénykorát élte… Az idei év májusában a Baywatch simét visszatér a képernyőre, egy film erejéig, ám a régi színészeket új gárda váltja fel, Dwayne Johnson-nal az élen. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, minden egykori Baywatch rajongónak kötelező!

Sonadoras – Szerelmes álmodozók

Ebben a sorozatban aztán volt minden! Szerelem, pénz, intrika, menőzés, tragédia, hazugság, menő középiskolások, drog, párkapcsolati problémák, minden, ami egy unalmas hétköznap délutánba belefért.

Rosalinda

A kis virágkötő lányka és a milliomos szívtipró, Fernando Jose Altamirano del Castillo története mondhatni örök klasszikussá vált, a dél-amerikai sorozatok egyik gyöngyszeme volt a gyönyörű Thalia főszereplésével.

Bűbájos boszorkák

Valld be, hogy te is iszonyúan szomorú voltál, amikor nagyon rákoncentráltál egy tárgyra és az mégsem landolt a kezedben! Igen, egyszer mindenki életében eljött a pillanat, amikor realizálta, hogy nincsen szuperképessége…

Dawson és a haverok

Capeside nem arról volt híres, hogy túl sok dolog történt volna a település lakóival, ám Dawson és a haverok így is le tudták magukat kötni (és a tévénézőket is).

Vad angyal

Mili és Ivo története is a kanapé elé szólította a legtöbbünket délutánonként, noha itt is sejthető volt már az elején a sztori végkimenetele, azért végig „szenvedtük” velük a bonyodalmakat, mire ténylegesen is elérkeztünk a happy end-hez.

Xena

A Barbie korszak után a legtöbb kislány Xena szeretett volna lenni a 90-es években. A szerencsésebbeknek sikerült kikönyörögni az ikonikus kerek visszapattanó harci eszköz plasztik vagy fa másolatát, majd mindenkiben egy világ dőlt össze, amikor kipróbálva nem pattant vissza semmilyen felületről és a kezünk helyett egy kevésbé szerencsés helyen landolt.

Az elveszett ereklyék fosztogatói

Hasonlóan érdekes világba csöppenhetünk az elveszett ereklyék fosztogatói által, akik minden egyes epizódban egy – valamilyen oknál fogva különleges – történelmi kincs után kutatnak, amelyet persze soha nem olyan egyszerű megszerezni.

Jóbarátok

Mai napig az egyik legzseniálisabb sorozat, amely bebizonyítja, hogy az élet a Facebook előtt is érdekes volt!

Szex és New York

Bizony, kedvenc New York-i szinglijeink története is még a múlt században kezdődött el.