Műszempilla 1×1

Nekünk nőknek nagy fegyverünk a szempillánk, hiszen sok esetben elég 1-2 csábos, pillarebegtető pillantást vetni kiszemeltünkre és tudjuk, hogy nyert ügyünk van.

De mi van azokkal, akiknek nem adatott meg a hosszú, dús pillarengeteg? Használjanak műszempillát! Ma már nem számít olyan nagy és kihívó dolognak, mint régen, ha egy kicsit feltuningolod az alap készletedet. A spirál használata egyértelmű, de bizonyos nagy napokra és alkalmakra ez sem elég, néha kell még egy kis pluszt bevetnünk, ilyenkor nyúljunk bátran a műszempilla után. Ma már rengeteg féle kapható, nem kell attól tartanunk, hogy sikít majd róla, hogy mű. Ebben a cikkben megmutatjuk nektek, hogy milyen típusú, otthon is használható műszempillákat tudtok beszerezni, illetve videó segítségével a felrakás pontos lépéseit is megismerhetitek.

muszempilla

Soros műszempilla

A legalapvetőbb verzió a soros kialakítású, hiszen ebben az esetben egy íves “gerincen” sorakoznak a szempillák. A hosszát a szemeidhez igazodva vágd magadnak méretre, vékonyan kend be a ragasztóval, majd 1-2 perc után (ragasztónként eltérő), helyezd óvatosan a saját pilláid tövébe, illeszd oda először a külső, majd a belső végét szorosan, majd a középső területet is. Kezdőknek érdemes lehet ezzel próbálkozni először! A Duo márka igazán minőségi és széles a soros pillák kínálata is, valamint szuper ragasztó is jár hozzá.

duo

Tincses műszempilla

A haladók bátran kipróbálhatják, ha már elég biztosnak érzik a kezüket hozzá. Azért jobb, mint elődje, mert a végeredmény sokkal természetesebb lehet, illetve nem muszáj a teljes szempillasort feltölteni vele, hiszen tudjuk, hogy gyönyörűen mutat, ha csak pilláink külső része hosszabb és dúsabb. Az eljárás itt is ugyanez, csak itt tincsenként kell haladni, csipesszel dolgozva, hiszen az ujjaink itt már útban lehetnek. Hétköznapokra is szuper lehet! Az Eylure London terméke remek választás, hiszen többféle tincs található meg egy készletben.

tincses

Váltakozó hosszúságú

Szintén tincses, de itt a szálak nem egyforma hosszúak, hanem hosszuk változik, illetve a tincsek vastagsága is. Ez az, amit a mindennapokra is ajánlunk, hiszen természetes pilláinkhoz hasonló, csak dúsít és némi hosszt ad neki, semmi feltűnőség vagy messziről ordító mű hatás. Ajánlom az itthon is beszerezhető Ardell márka termékét!

ardellAmire szükséged lesz

Először is mindenképp szerezz be a szempillákhoz egy jó minőségű ragasztót is, hiszen e nélkül nem ér semmit az egész! A ragasztók nagy része langyos vízzel könnyen eltávolítható, így ezen sem kell parázni, hogy darabokban ott maradhat a szempilláinkon. Ami leginkább bevált és kedvelt márka sokak számára az a DUO műszempilla ragasztó, amit szinte bármely nagyobb drogériában vagy sminkes webáruházba be tudsz szerezni.

duo

A következő egy csipesz, amely lehetőleg hajlított, ez a pillák ragasztóval való bekenésekor és helyükre igazításakor is jól jöhet, így mindenképp vásárolj egyet. Válassz olyan minőségűt, amilyet a körömvágó ollódból is, így magadhoz és pénztárcádhoz mérten tudod beszerezni a megfelelőt.

ardell

Ajánlott még egy nagyítós tükör is, bár ez szerintem minden sminkelni szerető nőnél megtalálható. Sima tükörrel is dolgozhatsz, de ha nagyítósat használsz, biztosan precízebb munkát tudsz végezni.
Nézzétek meg az alábbi videót, hogy a fent olvasottakat hogyan kell alkalmazni és ti is ki tudjátok próbálni az otthoni műszempilla használatát!

 

Ki kapott kedvet ahhoz, hogy egy kicsit feltuningolja a pilláit? Beszerző körútra fel!