Mutasd a cipőd, megmondom ki vagy!

Vannak mániákus gyűjtők és szükségszerűen birtoklók, de az biztos: cipője mindenkinek van. Vajon mi alapján választjuk őket?

Meglepően sokan állítják, hogy egy új ismerőssel való találkozás során a viselt lábbeli elsők között van, amely alapján aztán kiállítják a legelső diagnózist. De a végeredmény kialakításában tényleg lehet-e szerepe a lábbelinknek? Tényleg levonható a cipő alapján helytálló következtetés? Erre a kérdésre nyilvánvalóan nem tudunk megalapozott választ adni, így nem is szeretnénk egyértelműen állást foglalni, csak egy cikk erejéig kölcsönvenni a gondolatot.

Megjegyzés: A cikk senkit sem kíván megbántani vagy kategorizálni. Célja egy humoros jellemzés, mely az általános, hétköznapokban élő sematizált gondolatokon alapszik.

High heel lady:

Klasszikus nő. Személyisége az örök elvárt ambivalencián alapszik: határozott és befolyásolható, erős és törékeny, vad és visszafogott egyszerre. Mindig tudja mikor melyik énjére van szükség és mikor mit mondjon.

image-41-1024x683

Magas sarkakon érzi magát igazán magabiztosnak, így gardróbjából biztosan nem hiányoznak:

Fashionista:

A vérbeli fashinoista nyitott lélek, hisz a Nike Airtől a Louboutin-ig bármilyen designt magáévá tesz, ha az aktuális trendek úgy diktálják. Saját egyéniségét mindig a legfrissebb divat irányzataival vegyíti, igazi megszállott. Ez alapján feltételezhető, hogy az élet más területein is szenvedélyes és kitartó, ám csak abban, amiben szívvel-lélekkel hisz.

sixfeetfromtheedge

Ruhtára mindig szigorúan aktualizált, így gardróbjából biztosan nem hiányoznak:

Sneaker baby

Igazi laza személyiség, akinek nincs szüksége magasabb sarkakra, hogy magabiztosnak érezze magát. Általában sok fiú barátja van, de nem csak velük, bárkivel hamar megtalálja a közös hangot. Erős kisugárzással és határozott jellemmel rendelkezik,

forrás:favim.com

Követi a divatot, de azt mindig domináns személyisége alá rendeli, így gardróbjából biztosan nem hiányoznak:

Comfy girl 

A kényelem és a praktikusság a fő irányelvei. Nem szeret a társaság középpontjában állni, nem visszahúzódó, de inkább a háttérből irányítja a szálakat. Jó megfigyelő. Szeret csinosan öltözködni, de ezt nem tartja különösen fontosnak. Inkább a visszafogott stílus áll közel a szívéhez, személyisége is csendes, mosolygós, olykor akár szentimentális.

232910_original

Jelszó: lapos talpakon! Így gardróbjából biztosan nem hiányoznak:

 Ti hány kategóriát csinálnátok még?