Mutatós frizurák színes hajból

Idén nyáron abszolút a színes hajzuhatagok trendje érvényesül, legyen az pasztell lila vagy rikító pink árnyalatokkal tarkítva. Viszont, ha csak lóg vagy fel van copfolva, elég unalmasan mutat, ezért pedig kár időt fektetni a színezésébe!

Sokak elégedetten hazatérnek a fodrásztól megújult, extrém színekben pompázó tincseikkel, aztán ugyanúgy viselik hajukat, mint előtte és bele sem gondolnak, milyen menő frizurák kreálhatóak akkor, ha hajunk nem egy színből áll! Ideje hát elővenni a fantáziát (vagy megnézni néhány Youtube videót) és tenni azért, hogy elég figyelmet kapjon a hajad!

Hullámok

Csak néhány perc reggelente és sokkal másabb lesz majd az összkép. Ez a hajviselet főleg akkor fog nagyon jó választásnak bizonyulni, ha színes melír csíkjaid vannak, vagy pedig ombre stílusban kapott új árnyalatot a hajad. Az átmenet sokkal szebben érvényesül, ha lokniba rendezed őket!

loknik

Vízesés fonat

A világos hajszín gyönyörűen kiadja a fonat mintáját, egy színes frizura pedig annál inkább! Gyönyörűen körbefut a fej körül, eltüntetni a hajat az arcunkból és olyan lesz majd, mintha fonott koronát viselnénk. Sokatok talán úgy gondolja, nehéz kivitelezni, pedig az egyik legkönnyebb fonat típus és mégis lélegzetelállítóan mutat! Jó hír, hogy nem kell hozzá hátközépig érő frizura, már állig érő hosszúságból is tökéletesen kivitelezhető.

Space bun

Ez megint azoknak ajánlott, akiknek ombre stílusban van megszínezve a haja vagy több színnel tarkított, mégpedig azért, mert így csak a két gombóc lesz színes a fejed tetején és ez pazarul mutat majd. Készítsd kicsit kócos fazonra! Miután elkészült a két konty és rögzítetted, kicsit lazítsd meg, 1-2 szálat akár teljesen ki is húzhatsz!

sbun

Masni

 Ha igazi csajos, sőt kislányos verzióban készítenéd el a napi frizurád, akkor készíts masnit a hajadból! Egyet vagy kettőt, teljes hajból vagy csak a copfod tetejére, bárhogyan remekül mutat majd! Főként akkor, ha rózsaszínes árnyalatokban pompázik a hajad, olyan leszel majd, mint egy cukorka!

Kontyok

Nem ám az egyszerű, messy bun féle kontyok, hanem a csavart tincsekkel és fonatokkal feldobott verziók. Remekül mutat, ahogyan keverednek a színek, a tincsek vastagsága és a technika! Készítsétek a tarkó közelében hátulra vagy pedig oldalkontyként, mert így akár esküvőre is megállja a helyét.

Na lányok, ti melyik frizurát fogjátok legközelebb bevetni? Le az unalmas, egyenes tincsekkel!