My Louise – My Nature

Schmidt Kata, a hazai divatkiállításokról és vásárokról már sokak számára ismert My Louise táskák tervezője olyan friss és szemet gyönyörködtető kollekciót hozott létre weboldalának indulása alkalmából, hogy elég csak ránézni a táskákra, máris megfeledkezünk egy percre a tomboló hőségről.

A My Louise termékek alapanyaga Amerikából érkezik Kata kezei alá, ahol a pillanat, a hangulat vagy éppen egy barátnő természete inspirálja az adott táska designját ­ emiatt nem készül két egyforma darab, és minden nő megtalálhatja a rá jellemző verziót.

My Louise ­ My Nature. Ez a jelmondata a debütáló kampánynak, amely keretében egy vidám és lendületes spot is készült. A vizuális kommunikációval a Stellar Circus kreatív produkciós céget bízták meg, akik az ötletgazdái és kivitelezői is a projectnek. A koncepció kulcsszavai a fiatalosság, lendület, önbizalom és elegancia voltak. Az animációkkal tarkított stop motion videó stílusa a táskák élénk színeire és egyéni formavilágára épül, kifejezi azt a könnyedséget, magabiztosságot és eleganciát, amely minden My Louise­t viselő nő belső természetének jellemzője. Szemünk előtt több nőtípus jelenik meg, mind a saját természetüket legjobban kifejező My Louise táskával.

 

 

www.mylouise.eu
www.stellarcircus.com

Stáblista
Executive Producer / Brand Consultant: Jakab Zoltán @SupaSoul
Produkció / Creative: Olajos Tamás & Koncz Teréz @ Stellar Circus
Animáció: Maxime Bigot
Logo design: Jakab Zoltán
Zene: Hérisson
Modell: Bakos Szintia
Haj és smink: Pásztor László
Styling: Horváth András Ottó
Stúdio: Wolf Art Work
Werk: Farkas Csaba