Nagy őszi-téli csizmakörkép

33013p3837gdnmxacbd03x
Please Add Photos
to your Gallery

Te is csizma vásárlás előtt állsz? Akkor most ne hagyd abba az olvasást!

Az ősz és tél beköszöntével fontos, hogy az öltözékünk is alkalmazkodjon a hideg időhöz. Ehhez szükséges egy megfelelő csizma beszerzése is, ami a gardróbunk alapdarabja lehet ebben az időszakban. Cikkünkből megtudhatod, melyek azok a csizmatípusok, amik ebben a szezonban divatosnak számítanak! Szerencsére, számtalan fazon és anyag közül válogathatunk, így mindenki ki tudja választani a számára abszolút befutót!

 

Combcsizma

Tagadhatatlanul az egyik legnagyobb sláger idén a térd fölé érő csizma. Magas- és lapos sarkú verziót is találhatsz az üzletekben, mint ahogyan rengeteg anyagút is. Ha igazán trendi akarsz lenni, válassz egy velúr anyagból készült, magassarkú lábbelit! Csinosabb ruhához vagy szoknyához, de akár egy hosszított kötött pulóverhez, vagy egy farmerhoz is tökéletes megoldás!

Bokacsizma

A bokacsizma mondhatni ikonikus darab, hiszen minden szezonban megjelenik, és sosem megy ki a divatból. A fazon megmarad, csupán a kinézete változik. Idén két részletet érdemes megemlíteni: az egyik a magasított talp, a másik pedig a különleges sarok.

accessories-how-to-sparkly-silver-boots-ornate-bag-elle-uk-street-style-milan-fashion-week-day-6-imaxtree_0667__large

 Ne félj a vastagabb, tömb sarkaktól, mert egyrészt, nagyon divatosak, másrészt pedig sokkal kényelmesebbé teszik a csizmában való járást, mint a tűsarkak. Ha egy kis pluszra vágysz, szerezz be színes, csillogó sarkú lábbelit!

Színes csizmák

A borús napok ellen a legjobb megoldás, ha egy színes csizmával egészíted ki a téli szettedet! Nagy sikernek örvendenek a rezes árnyalatok, lakkos hatású arany, ezüst lábbelik, de ha még színesebbre vágysz, vásárolj egy bordó csizmát! Sőt, az igazán bevállalósaknak eláruljuk: az állatmintás darabok is nagyon divatosak idén ősszel és télen!

Maszkulin típus

A divat mindig kedvez azoknak a lányoknak is, akik inkább a lazább, kicsit férfiasabb cipőket részesítik előnyben. Nekik nagyszerű választás egy maszkulin bakancs, karakteres részletekkel. Ami előny, hogy nem csak egy hétköznapi viselethez, de egy elegánsabb, vagány ruhához is felvehető.

street-style-4

Hótaposó

Ezek a csizmák nem csak a trend szempontjából, hanem funkciójukat tekintve is igen hasznosak. Vannak, akik már ősz végén a hóesésre készülnek, nekik kötelező darab egy vastag, meleg hótaposó. Mint szinte minden szezonban, idén is megjelennek a belül szőrös, rövid zárú fazonok. Emellett előtérbe kerülnek a lakk hatású, fényes hótaposók is, amit szintén viselhetsz extrém kiegészítőként egy csinos szetthez is. A bátorság sikert szül!

chiara-ferragni-moon-boots

A galériában további divatos darabokat találhattok: