Nagy tavaszi táska körkép

Ó, az a bizonyos ridikül! Egyik legfontosabb kiegészítője a napi szettnek, elengedhetetlen kelléke az öltözékünknek. Arról pedig ne is beszéljünk mennyi kincset rejt magában!

Átnéztük a kifutókat, a dizájner darabokat és az elérhető árúakat is, ennek eredményeként pedig összegyűjtöttük, milyen táskákkal lehetsz igazán trendi idén tavasszal!

Szépség és praktikum

Amikor táskavásárlásra kerül a sor, általában eltervezzük, hogy azt a darabot fogjuk hazavinni, amely minden szempontból tökéletes. Szép, sok mindent lehet bele pakolni, tartós, kényelmesen lehet vinni és a többi. Azonban gyakran esünk abba a hibába, hogy nem a praktikum, hanem a báj motivál és hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a táska szépsége. Ezzel persze semmi baj nincsen, mégis fontos a praktikum. Az idei trendben megtalálunk hatalmas és nagyon apró darabokat is, praktikusakat és szépeket, cicomázottakat és egyszerűeket is.

2

Egyenesen a kifutóról

Ha a mindennapi stílusunkat készülünk megbolondítani, első lépésként át kell néznünk, mit ajánlanak a profik. Szerencsére kedvenceink SS ’17-es kollekcióiban sok érdekes darab között szemezgethetünk: találunk szerényebb, ám kevésbé visszafogott táskákat is, melyek mindegyike garantáltan megdobogtatja a szívünket. Legyen szó egy egyszerű, pici Valentino-ról, egy a matyóhímzésre nagyon hasonlító díszítéssel rendelkező Fendi-ről, vagy netalántán egy láncokkal teleaggatott John Galliano darabról, csakis jól dönthetsz, ha ilyen vagy ehhez hasonló egyedi darabot választasz idén.

Elérhető árú táskák

Ugyan sokan áhítozunk ilyen gyönyörű dizájner táskák után, mégis fel kell ébrednünk az édes álmodozásból, és belátni: ezeket nem a mi pénztárcánkra tervezték. Szerencsére manapság a fast fashion és az egyedi, mégsem dizájner boltok is próbálják tartani a lépést, így nem kell teljes vagyonokat szánnunk egy táskára, amelybe túlélő vizet, cukorkát és persze kedvenc sminktermékeinket rejtenénk el. Erre az egyszerű célra kerestünk olyan darabokat, amelyek hasonlítanak az imént bemutatott szépségekre, áruk mégis sokkal hívogatóbb.

Férfiaknak is táskát!

Annak ellenére, hogy a női nem sokkal gyakrabban és szívesebben fordul a táskákhoz segítségért, a férfiaknak is szükségük van rá – még akkor is, ha ezt nem ismerik be olyan könnyedén. Annak érdekében, hogy ne mindent a zsebükben kelljen tárolniuk, mutatunk néhány igazán igényes, kifejezetten úriembereknek tervezett táskát.

Stílustipp: A fekete motoros bőrdzseki, tiszta fehér sportcipő és bőr hátizsák kombinációja kényelmes és praktikus viselet, emellett kimondottan stílusos is. Hamar meg lehet szeretni!