Naomi Watts, az elegancia maga

A 45 éves angol-ausztrál színésznő és producer 27 éve van a pályán, mégsem skatulyázták be soha. Számtalan szerepben láthattuk már (filmjei: Diana, King Kong, Válás francia módra, 21 Gramm, A kör és a többi), most azonban szerepein túl vegyük szemügyre kicsit jobban az öltözködését és stílusát!

Hétköznapok egyszerűsége

Naomi kedveli az egyszerű, minimalista darabokat, jól szabott blézereket, klasszikus kombinációkat. A hétköznapokon a laza elegancia híve, rendszerint praktikus darabokat visel, a végeredmény mégis nagyon stílusos hatást eredményez.

1

Összeállításainak túlnyomó többségét a fekete-fehér-szürke hármasa alkotja, azonban ha mégis színeket ölt magára, előtérbe helyezi a piros, a rózsaszín és a lila különböző árnyalatait.

Naomi Watts attends Louis Vuitton Fashion Show in Paris

3

Könnyed elegancia

A vörös szőnyeges megjelenéseit is a natúr színek, a fekete, a fehér, valamint az ezüst ruhák jellemzik a leginkább, néha azonban egy-egy bordó vagy lila darabbal is megörvendezteti a divatrajongó közönséget.

4

Smink és frizura

Szőke haját főleg kiengedve hordja a színésznő, a fontosabb eseményeken viszont a hullámokat részesíti előnyben vagy egész egyszerűen csak feltűzi a haját.

hair

Sminkjére, akárcsak öltözködésére a visszafogottság jellemző. Natúr alap némi szempillaspirállal és szájfénnyel feldobva. Nagy ritkán azonban Naomi egy-egy színesebb rúzst is bevállal, ami igazán jól áll neki.

makeup

A színésznő öltözködését és stílusát bárki könnyedén leutánozhatja, nem kell hozzá milliókat elkölteni, csupán néhány alapdarabra és natúr sminkre van szükség a természetes elegancia eléréséhez.