Napszemüveget nyárra!

2012-re a napszemüveg egy olyan darab lett, ami nem hiányozhat egyetlen gardróbból sem. Ugyanis egy jól eltalált divatos napszemüveg jelentősen javíthat az összképen, nem utolsósorban még vonzóbbá is válhattok. Bár minden évben változik egy cseppet eme divat, de épp csak annyit, hogy ez mindenkinek emészthető legyen. Még mindig hódítanak a fekete és a barna lencsék és egy új vonalat képviselnek a színes keretek.

A ‘túlméretezett’ napszemüvegek igazán az 1970-es években terjedtek el, de még mindig reneszánszukat élik. Ez is azt támasztja alá, hogy napszemüveg trendben nincs semmi újdonság. Talán azért szeretik a hírességek is annyira ezt a típust, mivel a túlméretezett darabok  segítenek felismerhetetlennek maradni – ápol és eltakar. Ezeket ma már több fajta kerettel megkaphatjuk – ovális, körkörös, derékszögű és egyenletes bogár-szem-alakban.

A patinás stílus soha sem lesz divatjamúlt. Ha követni akarod a legújabb tendenciákat és mindemellett egy igazi fashionistának gondolod magad kötelező beszerezned egy vintage ihletésű darabot. Gondolok itt Ray-Ban nagy sikerére, a Wayfarer típusra. Maga a szemüveg még a 60-as években született, és olyannyira sikeres lett, hogy egészen a 80-as évek végéig divatos volt, majd eltűnt. Mígnem 2011-ben leporolták a tervezők, és most éli második fénykorát. Ez a darab biztosan megkoronázza az összeállításod, és a siker garantált lesz. Lesd el a sztárok trükkjeit!

Az én kedvencem még mindig ez a Tom Ford darab, még 2011-ből:

 Ti beszereztétek már az idei napszemüvegeiteket?