Nasty Gal júliusi lookbook

A Nasty Gal egy relatív új márka, amely e-bayes üzletként kezdte a pályafutását, majd kevés idő elteltével nemzetközileg elismert céggé nőtte ki magát! Sophia Amoruso alapította 2006-ban és a kezdetekben csak vintage darabokkal foglalkoztak, viszont idővel a stílusa is megváltozott.

A fiatalok számára igen közkedveltek a márka darabjai, nem csoda, hiszen teljes mértékben a fiatalok ízlésére korlátozódtak, ezt bizonyítják a júliusi kollekciójuk darabjai is. Nem rugaszkodnak el a “tömegtrendektől”, jellemzőek a virágos minták, szegecsek és az élénk színek. A modell a szudáni származású Ajak Deng volt, akin  a testhez simuló ruhákon kívül remekül állnak a lazább és  az elegánsabb összeállítások is. A smink minimális, szinte csak az ajkak vannak kihangsúlyozva, fekete vagy narancs színnel, a figyelem pedig főleg  a metálos fényű kiegészítőkre és körmökre irányulnak.

Jellegzetesek még a kollekcióban található cipők, ugyanis Hamupipőkére emlékeztető átlátszó üvegsarkuk van. A közvélemény velük kapcsolatban megoszló, viszont azt leszögezhetjük, hogy a trend akármennyire is bizarr, ezek azért szép darabok!

Van két szexibb darab is, bár azt nem tudjuk megállapítani mennyi idő kéne a bikini fel- és lehúzásához.