Néhány hasznos tanács a nagy randira, hogy minden tökéletesen menjen

Legalább egyszer megesik az ember lányával, hogy akár már napokkal a találka előtt majd kiesik a szíve a helyéről, ha az a bizonyos randi eszébe jut. Ilyenkor kifejezetten hajlamosak vagyunk túlzásokba esni és ezáltal elszalasztani egy remek fiút az életünkből.

Íme azok a leggyakoribb bakik, amit a lányok hajlamosak megejteni rajongásuk tárgyával:

 1. Először is igyekezz egy vasat tartani a tűzben, így a legegyszerűbb elkerülni a későbbi kellemetlenségeket! Ha nem vagy korrekt a másikkal, ne várd el tőle te sem a megbecsülést!

 2. Tiszteld Magad és tartsd be az anyukák által olyan gyakran emlegetett női méltóság alapszabályait, és ne kapkodj el semmit az első randin!

 3. Ha netalántán pont akkor csorbítana a szépségeden egy pattanás, akkor egyszerűen mondd el neki viccesen, hogy sajnos most a halandó éned került előtérbe, biztos vagyok benne, hogy értékelni fogja az őszinteséged és nyíltságodat!

  http://allwomenstalk.com/8-great-summer-date-ideas/

 4. Bármennyire izgatott vagy és úgy hiszed, hogy egy épp értelmes mondat sem fog kicsúszni a szádon, akkor se igyál előtte egy korty alkoholt sem, mert nem a legmegnyerőbb benyomás egy spicces lánnyal mutatkozni a városban. Ehelyett inkább sminkelés közben hallgasd a kedvenc zenéid és oldódj azáltal!

 5. Semmi esetre se ess túlzásba öltözködésed és a sminkelésed terén! Persze minden lány gardróbjában ott árválkodik az álom party ruhája és csak a megfelelő alkalomra vár, de gondolj bele abba, hogy ő is legalább olyan izgatott és félénk, mint te! Figyelj oda, hogy ezek mind csak elijeszthetik, szóval maradj az elegánsabb felső és farmer klasszikus párosánál!

  http://allwomenstalk.com/20-dos-and-donts-of-a-romantic-date/

 6. Ne késs a randiról! Bármilyen szép, okos és különleges lány vagy, nem illik más idejét feleslegesen pazarolni. Olyan feltétezésre adhatsz neki okot, hogy egyáltalán nem fontos neked a vele való találkozás.

 7. Ne káromkodj, ne rendezz jelenetet a pincérrel, vagy ha éppenséggel nem oda visz, ahova megtervezted, próbáld meg nem jelét adni, mert azt fogja feltételezni, hogy egy telhetetlen kis undok béka vagy!

 8. Ha étterembe mennétek felejtsd el a diétázását, mert nincs annál megnyerőbb dolog férfi szemmel, ha valaki jó ízűen falatozik és nem a cézársaláta kalóriáit számolja hangosan.

  http://thegrumpyowl.com/2012/07/14/science-shocker-sharing-romantic-dinner-may-provoke-jealousy/

 9. Próbálj minimálisan felkészülni azokról a dolgokról, amik érdeklik! Így egy tartalmas beszélgetés kerekedik ki közületek és úgy érzi majd, hogy fontos vagy neki mert érdeklődsz iránta. Bármennyire is félénk vagy, próbálj a lehető a leggyakrabban a szemébe nézni! Kérdezgess az életéről! Ne csak saját magad fényezd és próbáld még jobban elhitetni vele, mennyire megfogta az Isten lábát veled.

 10. Soha semmi esetben ne hívogasd és írogass neki! Sőt nem is első kicsöngésre kell neki felvenni a telefont! Hidd el megéri a szenvedés, mivel értékelni fog minden beszélgetést veled!

Köszönj meg mindig minden figyelmességet és áldozatot irányodban! Hiszen bármilyen hercegnőre is veti ki a hálóját az a bizonyos fiú, nincs visszataszítóbb egy önelégült, beképzelt nőnél, aki minimum azt várja el, hogy háztól házig fuvarozzák.

http://wallpaperbackground11.blogspot.hu/2011/08/romantic-couples-romantic-pictures.html

Aranyszabály: Ha egy órán belül megköszöni Neked a találkozást! Nyert ügyed van nála és számíthatsz egy következő alkalomra!