Beauty kívánságlista 2019-re

Mindig azt hiszem, hogy megvan minden sminktermékem és szépségápolási holmim, aztán mégis csak megtetszik ez is, meg az is és felkerül a kívánságlistámra. Amit most veletek is megosztok!

Továbbra is imádom a sminktermékeket, a kencéket és minden lányos dolgot, természetesen még mindig a rúzsokkal lehet igazán lenyűgözni. A csatornán elkészítettem nektek 2018 legkedvencebb beauty termékeiről szóló videómat, itt miért ne lehetne egy kívánságlistám az idei évre?

A hajammal mindig nyughatatlan vagyok és szeretnék végre kipróbálni valamilyen extrémebb színt. Tavaly majdnem megrendeltem Notinóról ezt a Colorista festéket, de mire rászántam magam, időközben barna lettem. Most viszont megint elég világos a hajam vége, idén tuti bevállalom!

Ó és hétfőtől 15 % kedvezmény minden hajápolási termékre!

Rúzsimádóként van rengeteg színem, nem tagadom. Viszont nagyon szeretném idén megszerezni a MAC Ruby woo-ját végre! Szeretném kipróbálni a márka termékeit és mivel mással, ha nem a tökéletes piros rúzzsal?

Nagyon szeretek az arcápolással, leginkább az arctisztítással foglalkozni, így engem is érdekel, mit is tud a Foreo. Viszont őszinte leszek, eszem ágában nincs kiadni 30-50 ezer forintot egy készülékért, éppen ezért kutattam és kiderült, hogy van ennek pénztárcabarát verziója is, mégpedig a Luna Play Plus!

Videóban is említettem, hogy szeretném bővíteni az ecsetkészletemet minőségi darabokkal, mert igenis sokat számít a szép smink elérésében. Ami számomra megfizethető és tudom, hogy szuper ecsetei vannak, az a Real Techniques márka, tehát biztos, hogy ilyet fogok rendelni.

Szintén említettem már, hogy szeretnék nagyobb figyelmet szentelni az arc sminkelésére, kontúrozására, a kiemelésre. Éppen ezért egy komplett palettát szeretnék idén beszerezni, mégpedig a NYX-től, mert eddig is elégedett voltam a termékeivel és másnál is jókat hallottam erről a palettáról.

Van, amikor ki sem mozdulok alapozó nélkül és van, amikor eszembe nem jutna felkenni, így vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban. Ettől függetlenül van egy, amit naaagyon szeretnék kipróbálni, mégpedig az agyondicsért Estée Lauder Double Wear alapozót.

Nem túl sok minden, de a bejegyzés után készülök szelektálni a sminktermékeimet és kozmetikumaimat, tehát nem szeretném ezentúl feleslegesen felhalmozni őket.