Ha ősz, akkor kockás ing

Minden évszaknak megvan a maga színe, íze, illata, zenéje, ruhadarabja és mintája is. Az őszről nekem egyértelműen a kockás ruhadarabok jutnak az eszembe, ezt a tegnapi cikkemben is megírtam.

Kockás plédes piknikek, sálak és a mai cikk főszereplője, az ing. Imádom, mert önmagában öltöztet, elég hozzá a legegyszerűbb farmer és cipő is. Viselhető elegánsan, lazábban és egészen fiúsan is, remekül kihasználható darab, ezért is örültem, amikor rátaláltam erre a piros-fekete változatra (bonprix ingek). A piros a kedvenc színem, a fekete is nagyon közel áll hozzám, így ez a tökéletes kombináció.

Össze is párosítottam néhány nagyon alap ruhadarabbal és hogy tovább fokozzam az egyszerűséget, itthon, magam készítettem a képeket. Ez most nem egy divatanyag, ebben a bejegyzésben csak a kockás ing előnyeiről szerettem volna írni nektek.

A tornacipő egy abszolút basic darab, a fekete színe miatt pedig jó választás az ing mellé. A fekete jelent meg az órán (Daniel Wellington) és a karkötőn is (Krisztina Lango).

A képekhez most a szemüvegemet is feltettem, valahogy illett hozzá. A nadrág (bonprix farmerok), szintén egy nagyon egyszerű választás, szürke szín, megtöri kicsit a piros-fekete kontrasztját, mégsem volt túl sok. Alap back to school szettnek tartom, nincs is túl mögöttes tartalma.

Nektek van kockás ruhadarabotok?