Őszi kívánságlista 2017

Igen, imádok ilyen bejegyzéseket írni, de egyszerűen muszáj megosztanom itt is, mégpedig két okból: összegyűjtöm magamnak és talán nektek is kincseket mutatok!

Nemrégiben már született egy cikk ebben a témában, akkor egy webáruházat vettem csak figyelembe és csak a ruházatra koncentráltam, a mai azonban kicsit másabb lesz, vegyesen lesznek az üzletek, a márkák és a tételek is! Nagyon szeretem összeállítani az ilyen bejegyzéseket és a számok alapján ti, olvasók is szeretitek böngészni. Nem is húznám az időt feleslegesen, hiszen egy ilyen cikk nem a magvas gondolatok helye!

Texturált ruha – H&M

Van ez a ruha, ami megfogott és kell nekem, de egyszerűen nincs vele szerencsém. Online többször meg szerettem volna már rendelni, ám vagy nem volt belőle méret, vagy egyszerűen ha volt, akkor eltűnt a kosaramból. Azért is megszerzem, így a vasárnapi pesti utunk során szemügyre veszem ezt az üzletben és hazahozom. Most már csak azért is! Olyan játékosan nőies és a színe is fantasztikus!

Térd fölötti csizma – Deichmann

Ez sem egy egyszerű kívánság, mivel tavaly óta szemezgetek ezekkel a térd fölé érő darabokkal. Most ez a SZERELEM a Deichmann kínálatából, novemberben be is szerzem. Bakancsaim vannak, de azokat csak nem vehetem fel a fentihez hasonló csinos ruhákkal, ezért mindenképpen szükségem van egy ilyen nőiesebb darabra is a téli szoknyás időszakra, ennek pedig a sarka is kényelmesnek és stabilnak tűnik.

Műbőr nadrág – Bershka

Esélyes, hogy  a vasárnapi út során ezt is megnézem magamnak közelebbről. Ősz elején már felírtam, hogy be kell szereznem egy műbőr nacit, ám mire a kiszemelt darabot megrendeltem volna, addigra nem volt már készleten. Szerintem remekül lehet kombinálni vagányabb és csinosabb darabokkal is, igazán sokoldalú nadrág.

Fossil óra – ProKarórák.hu

Nos, mióta kaptam néhány órát az utóbbi hónapokban, menthetetlenül imádom őket és kutatom az újabb kincseket. A Fossil egyébként is szimpatikus márka, mert egészen jó árban kínálnak minőségi karórákat. Rosegold órám már van, arany színű jelenleg nincs a készletemben mert elajándékoztam, ez pedig igazán megtetszett, nőies a kialakítása. Most éppen akciós!

Michael Kors karóra – ProKarórák.hu

Bizony, nem tudtam csak egyet feltenni a listámra, de ha egyszer olyan széles az oldal kínálata! Ez pedig egyszerre nőies a rose gold színe miatt, mégis vagány is a fekete-fehér számlapnak köszönhetően. Szerelem volt első látásra! Egyébként elég kedvező árak vannak az oldalon és folyamatosak az akciók, érdemes figyelni.

Csiszolatlan pötty gyűrű – Zenzero

Amint megláttam ezt az újdonságok között, azonnal megtetszett és belopta magát a szívembe. Egyébként is szeretnék néhány különlegesebb gyűrűt, ez pedig határozottan az! A Zenzero régóta kedvelt márkám, mindennap viselek valamit, ami onnan van és nektek is szívből ajánlom!

Diane tote – Zoe Phobic

A ZP iránti imádatomat sem kell bemutatnom senkinek, jó párszor szerepelt már a márka a blogon és magam is boldog tulajdonosa vagyok egy tavaly nyári kollekciós darabnak, azóta is töretlen a szerelem. De amikor megláttam EZT, akkor tudtam, hogy kell nekem egy szőrös válltáska és ez bizony tökéletes téli darab.

EFZSÉ nyaklánc

Ismét egy márka, aminek örök helye van a blogon és mindig találkozhattok vele. Ezek a nyakékek újdonságok a kínálatban és ez a visszafogott szín azonnal megtetszett, az ünnepi időszakban szerintem gyönyörűen feldobná a legegyszerűbb felsőket is, köszönhetően az AB kristályoknak és a finom arany részleteknek.

Ultra HD matt folyékony ajakrúzs – Infatuation 675

Igen tudom, már csorgattam a nyálam erre a színre, de még mindig nem szereztem be, fogalmam sincs, hogy miért. Még mindig ezt tartom a legszebb és legillőbb őszi színnek, ráadásul van már ilyen termékem más színben és azzal nagyon elégedett vagyok, így szerintem ennek a minőségében sem csalódnék, ha megrendelném végre.

Műszálas pamut rövid ruha – Bershka

Folyamatosan kutatom ezeket az egyszerű ruhákat, amelyek elegánsan és sportosan is viselhetőek. Ennek a színe nagyon megfogott, télre tökéletes csizmával, ősszel és tavasszal pedig tornacipővel, így nem kizárt, hogy hétvégén a kosaramban landol majd. A hossza is egészen jó, nagyon kell nekem!

Ez az a 10-es őszi lista, amelyet szeretnék a magaménak tudni, tehát nagyon remélem, hogy rövid időn belül legalább néhány tételt kipipálhatok majd!