Teszt | Lush – Dark Angels arc- és testtisztító

Nem egyszer és nem kétszer áradoztam már nektek a Lush termékekről, egyszerűen egyikben sem csalódtam még, amit kipróbáltam, teljes szerelem van közöttünk a márkával.

Az arctisztítás nálam felér egy megújulással, hetente legalább egyszer használok ilyen mélyebben, durvábban tisztító termékeket, szinte megújul a bőröm. Lush vonalon eddig a Let the good times roll vitte a pálmát, reméltem, hogy ez legalább megközelíti annak a hatását.

“Ajánljuk azoknak, akik szeretik jól ledörzsölni a bőrüket, hogy tisztának érezzék magukat. A fekete cukor és a faszén radírozza a bőrt, a rhassoul iszap pedig mélytisztítást végez. Hidegen préselt avokádóolajat és növényi glicerint adunk hozzá, hogy puhítsa és hidratálja a bőröd a radírozás után és kiegyensúlyozott, friss érzetet keltsen. A szantálfa és a rózsafa olajai gazdag, földes illatot kölcsönöznek, hűtik és fertőtlenítik a bőrt. A faszénport a közelben található Dorsetben szerezzük be. Ez az arctisztító nagyszerűen hámlaszt és mélyen tisztít, a fekete cukor pedig minden elpusztult bőrsejtet eltávolít, élénk, felfrissült bőrt hagyva maga után.”

A fekete szín és az erős illat kicsit “rémisztő” első körben, de egyáltalán nem tolakodó, bár a fekete igencsak ragaszkodik, ajánlott olyan napokon használni, amikor hajat is mosol vagy pedig zuhanysapkát javaslok bevetni. Be kell vizezni, míg krémes állagú nem lesz és alaposan átdörzsölni vele az arcot, illetve mivel testre is ajánlott, ezért a nyakamra és a vállaimra is használom. Kicsit fenn szoktam hagyni amíg megfürdök, hogy minden remek összetevő tehesse a dolgát.

Fizikálisan, érezhetően tisztít, remekül radírozza a bőrt és fel is frissíti, szuper érzést hagy maga után. A hatása fantasztikus, lemosás után az arcom kisimult, puha, tiszta és tényleg ragyog, szó szerint mindent lepucol róla ez a termék. Mivel ennyire hatásos, ezért hetente csak egyszer használom, hogy ne sértsem fel a bőrömet.

Hosszabb távú hatását már észrevettem, láthatóan kevesebb a bőrhibám és a zsírosabb terület is.

Nagyon kevés is elegendő belőle egy használatra, így megéri az árát, nem egy 1 hónapra elegendő termékről van szó. Az oldalán lévő értékelések is magukért beszélnek, most pedig én is hozzájárulok még egy hatalmas csillagos ötössel.

Újabb termék, amiben nem csalódtam és alig várom, hogy elfogyjanak a most kapott termékeim, hogy lecsaphassak néhányra a beváltak közül és néhány újdonságot is kipróbáljak.