Teszt | LUSH Soak and Float samponkorong

Régóta ismerem már a szilárd samponokat, sokat olvastam róluk, azonban eddig sosem akartam kipróbálni, olyan idegennek éreztem magamtól.

Aztán jött a tesztelési lehetőség a Lush-nál, én pedig kaptam az alkalmon és lecsaptam két ilyen samponra is, hogy kipróbáljam végre, amit olyan sokan dicsérnek.

“A Soak and Float egy praktikus samponkorong, ami segít megnyugtatni a fejbőrt. A borókafenyőből kipréselt borókaolajat régóta használják a pikkelysömör, a korpa és az ekcéma kezelésére a fejbőrön. A rózsa és a körömvirág szirmai nyugtatják a fejbőrt és enyhítik a bőrpírt – ettől lesz a fejed boldog és egészséges.”

Mondanom sem kell, a fejbőr megnyugtatása miatt esett erre a választásom és csak remélni mertem, hogy tényleg segít rajta. Újrahasznosított papírcsomagolásban érkezik, rajta matricával a legfőbb tudnivalókkal és a lejárati idővel. A külseje kicsit megijesztett, olyan, mintha rizsből állna, nem tudtam, hogy ez vajon beleragad-e majd a hajamba vagy sem. Nos, gyorsan megnyugtatok mindenkit, szó sincs ilyesmiről.

Nagyon kevés kell belőle egy alkalomra, felhabosítom a két tenyerem között és az elegendő is egy hajmosásra, így megkockáztatom, hogy gazdaságosabb egy normál kiszerelésű samponnál. Jól habzik, szuper az illata hajmosás közben és utána is érezni a hajamon, na meg az egész fürdőszobában. A hajam érzetre is nagyon tiszta és amióta az elmúlt néhány hétben hetente egyszer ezzel mosok hajat, ismételten nem viszket a tarkóm környéke! Azaz, teszi azt, amit ígér és én imádom érte. A Lush oldalán is csak jó értékelést olvastam róla és nagyon örülök, hogy én is megtapasztalhattam, hogy valóban óvja és nyugtatja a fejbőrömet, nem könnyű ilyen terméket találni. A hajam emellett nagyon puha és fényes is lesz tőle, aminek nagyon örülök, mert hajpakolást továbbra is lusta vagyok használni.


2.790,- Ft/55 gramm

Nektek van tapasztalatotok szilárd samponnal?