Teszt | Pink ajaktermékek az Avontól

A rúzsok bűvöletéből továbbra sem igazán szabadulok, nem is bánom, csak a sminktárolóim száma állandóan kevés, ám ez könnyen orvosolható és jöhetnek az újabb sminkcuccok.

Ma egy rúzsról és egy ajakceruzáról olvashattok, mindkettő az Avontól érkezett tesztelésre néhány héttel ezelőtt. Nagy általánosságban nagyon szeretem a márka ajaktermékeit, ezekből is van itthon a legtöbb.

Avon True matt rúzs – Hibiscus blossom

A matt vonalból így már van itthon 8 árnyalatom, de ez a pink nagyon megtetszett. A termékek mindig műanyag csomagolásban érkeznek, biztosítva minket arról, hogy nem nyúlt bele senki, ez szerintem hatalmas plusz pont.

Maga a termék matt külsőt kapott, ezüst csíkkal és márkajelzéssel. Mutatós és mivel az alján látni a színt, mindig fejjel lefelé tárolom őket. Nagyon tetszik az árnyalat, mert szerintem ez az a rózsaszín, ami nem kevés nyárra és nem sok az őszi, téli időszakra sem. Tehát nem túl élénk, viszont nem is túl snassz.

A tartósságával elégedett vagyok, mert nem teljesen matt felkenés után, de azután, hogy egy minimális réteg lekopik róla, tökéletesen a helyén marad és nem is hagy nyomot maga után.

Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó darabom ebből a vonalból. A katalógusokban mindig megtaláljátok, a szeptemberi kampányban 979,- Ft lesz az ára.

Avon True szájkontúrceruza – Blushing Mauve

Szájceruzákkal nincs túl sok tapasztalatom, de ezen szeretnék változtatni, hogy az ajakfestésem szebb és tartósabb legyen. Dobozban érkezett, tekerős kiszerelésben, így nem kell a hegyezéssel bajlódni. A ceruza végén jelölik a színt, így ha több van belőle, könnyen átlátható.

Nem túl krémes, inkább kellően kemény az állaga, így nagyon pontosan, precízen lehet vele dolgozni – gondolom ez a lényege egy ilyen terméknek. Tele van apró csillámokkal, amelyek nem feltűnőek, viszont szuperül tapadnak, így segítik a tartósságát a színnek.

A fenti rúzzsal remekül passzol, így azóta együtt használom őket és el tudom mondani, hogy valóban érdemes szájkontúrt alkalmazni, ha nem folyékony rúzst használunk, mert segít szebben, vonalon belül dolgozni.

Valószínűleg be fogok szerezni egy piros és egy nude verziót is. A szeptemberi katalógusban 749, Ft-ért tudjátok majd beszerezni.

Mint eddig, továbbra is szívből ajánlom nektek a True vonal matt termékeit, nekem nagy kedvenceim.