North West, a mini stílusikon

Ha az ember Kim Kardashian és Kanye West gyermekeként látja meg a napvilágot, az a nyilvánvaló előnyök mellett jár némi hátránnyal is. Egy négyéves kislánynak alapvetően nem előnyös, hogy a nyilvánosság előtt éli a mindennapjait, azonban úgy tűnik, North West ezt kimondottan élvezi, ahogy a stílusosabbnál stílusosabb outfitekben való parádézást is!

A híres sztárpár minimalista stílusa a kis North szettjeiben is visszaköszön, akit már néhány hónapos korától kezdődően úgy öltöztetnek, hogy egy befutott modell is megirigyelhetné! (Azt már mindenki döntse el magának, hogy ezt mennyire találja helyesnek.)

Most pedig nézzük meg a szóbanforgó összeállításokat, amikből még mi, Faverek is bármikor bátran inspirálódhatunk!

A street style kis királynője

Ha nem lenne elég, hogy kik North szülei, olyan nagynénikkel, mint Kendall vagy Kylie Jenner, ez már-már természetes. A szőrmebunda egy olyan divatcikk, amelyet tudni kell hordani, erre tessék, egy négyévestől lesünk el tippeket! És itt a tökéletes példa rá, hogy még egy hozzá illő laza farmer-póló kombinációt is milyen mesterien feldob, legyen az leopárdmintás vagy éjfekete (ami persze nem túl kislányos, de azért irigykedhetünk rá)!

Mini balerina

Ez már hallásra is picit közelebb áll az általunk elképzelt rózsaszín, csillámpónis ruhadarabokhoz, amit egy kislányon elképzelnénk. Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy North is úgy néz ki, mint mi a 90-es években készült családi fotóalbumban, vessünk egy pillantást az alábbi képekre! Tökéletesen összeállított monokróm szettek, amelyekre nem más, mint az idei év egyik kedvenc designer darabja, a tütü szoknya teszi fel a koronát! És akkor még nem említettük a fehér Balmain kabátkát, amelyet Kim elmondása szerint maga Olivier Rousteing ajándékozott a gyermeknek!

Keeping up with the Kardashians

Mondják, hogy a név kötelez és ebben az esetben ez szó szerint értendő, hiszen mi mással, mint a Kardashian hölgyek (olykor) polgárpukkasztó, de szexi stílusával magyaráznánk meg ezeket a ruhákat. A most oly trendi bársony- illetve leopárd printes miniruha chokerrel még elmegy (mi is elfogadnánk egy-egy hasonló darabot), azonban az ezüst flitteres darabbal még várhatott volna tizenöt-húsz évet az ifjú North!

Belevaló csajszi

A kislányt természetesen nem mindig öltöztetik kihívó ruhadarabokba, szettjeiben igen gyakran megjelenik a sportosabb irányvonal is, mondjuk a Kanye által tervezett Yeezy kollekció bemutatóin, amelyek közönségében ő is rendszerint részt vesz (elvégre a divat iránti érdeklődést sosem lehet elég korán kezdeni)! A bomberdzsekit mintha ráöntötték volna, a motoros bőrszerkó azonban picit talán túlzás!

Nézd meg az apját, vedd el a lányát!

Talán nem egy négyéves kislány számára találták ki az “all black everything” hashtaget, Kanye West lányaként azonban ezt kapja az ember; ő pedig garantáltan nem szégyenkezve nézi majd vissza a gyermekkori fotóit! A talpig fekete összeállításai is kifogástalanok, legyen szó bőrnadrágról, fekete tütü szoknyáról vagy az apuci védjegyévé vált bomberdzsekiről (amit azért egy kislányosabb, csillogó bőrönddel dobtak fel)!