Nyári inspirációk kedvenc bloggereinktől

Tombol a nyár, de még mindig gondot okoz, hogy mit viselj a hétköznapokon, vagy éppen nyaralásra készülsz, de nem tudod, hogy milyen összeállításokkal készülj a nagy útra? Akárhogy is, összegyűjtöttük a legszebb és leginspirálóbb összeállításokat, amik mankóként szolgálhatnak neked idén nyáron!

Lazaság mindenek felett

Egy városnéző túrán egy kényelmes öltözetnél nem is lehetne többet kívánni. Persze ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a csinosabb darabokról. Egy feltűnőbb szoknya, egy laza pólóval kiegészítve igazán üdítő párosítás lehet egy forró, nyári napon.

IMG_20180701_174700

Dolgozz a kiegészítőkkel

A megfelelő kiegészítő még a legegyszerűbb öltözéket is feldobja. Válassz élénk színű táskát vagy cipőt a fehér póló – farmer mellé és máris csempésztél valami extrát a szerelésedbe!

IMG_20180701_174724 IMG_20180701_174738

Nőies és bájos extrák

A legszebb nyári ruháknak most van itt az ideje, így bátran hord a maxi ruhákat! Korábbi cikkünkben írtunk már róla, hogy a francia nők előszeretettel használják a maxi ruhákat, hiszen kiismerték, hogyan lehet a több anyaggal is megfelelően dolgozni. Most azonban arra bátorítanánk, hogy csavarj a dolgon egy kicsit, és válassz olyan darabot, ami csipke, illetve tüllbetéteket is tartalmaz. Ettől játékosabb és különlegesebb lesz a megjelenésed. A tüll és csipke részek mennyiségét rád bízzuk, annyit és úgy viseld, ahogy neked a legkényelmesebb. Mindig az legyen számodra a mérvadó, hogy mi az, amiben a legjobban érzed magad!

IMG_20180701_174758

Sötétebb tónusok

Igen, tudom, nyár van, a vidám és vibráló színek ideje. Ha azonban úgy érzed, hogy a nagy színkavalkád nem annyira testhezálló számodra és szívesebben viselsz sötétebb színeket, akkor tedd bátran most is. Ahogy télen is egyre többen viselnek színes kabátokat és kiegészítőket, úgy nyáron is hordhatók a sötétebb színek és tónusok. A barna az egyik közkedvelt sötétebb tónus, amit nyáron is viselni szoktak, hiszen remekül társítható bármilyen más színnel. Sokban hasonlítanak a nude színekre, igazi szafaris hangulatot idézhetnek elő a nagyvárosokban is.

IMG_20180701_174818 IMG_20180701_175028

A kis fehér

A kis fekete kultuszról már mindenki hallott, mindenkinek van otthon legalább egy. A kis fehér fogalma azonban kevésbé elterjedt, érthető okokból. A fehér szín nem mindenkinek áll jól, amíg fekete társa minden bőrszínhez és alkathoz remekül társítható. Arra bátorítanék mindenkit, hogy ha csak egyszer eszedbe jutott, hogy beszerzel egyet, ne habozz tovább, mivel a nyár pont arról szól, hogy legyünk bátrak, éljünk és nevessünk. Alapszínként minden társítható hozzá, főleg, ha minta nélküli darabot választasz, nem kell aggódnod a túlzásoktól sem. A napbarnította bőrödön még szebben hat majd, de ha nincs lehetőséged egy alaposabb napozásra, akkor is nyugodt szívvel ajánlom! Csipke rátétes darabokat is be lehet már szerezni, az a nyerő választás számodra, ha nem szeretnél sokat bibelődni a kiegészítőkkel.

IMG_20180701_174939

Vibráló piros

A piros, az piros. Nem hiszem, hogy szükségességét nagyon részletezni kéne. A piros szín a vibrálást, az élet tüzét, az élet energiáját szimbolizálja. A hőséget tovább fokozni igazán ez a szín tudja, vagyis esti vacsorákhoz, személyes találkozókra nagyszerű választás. A szín erőteljessége miatt, nem szükséges tovább fokozni a hatást feltűnő kiegészítőkkel, persze ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolható az alapos részlettervezés. Nyugodtan nyúlj az egyszínű táskáid, cipőid után, nem lesz lapos a megjelenésed.

IMG_20180701_175002