Októberi pasink: Milo Ventimiglia

A legtöbben valószínűleg már a Szívek szállodája epizódjai alatt bolondultatok bele Miloba, most viszont sokunk örömére elkezdődött a This is us második évada, és újra láthatjuk őt friss szerepben.

A kerek 40 éves amerikai színész számos filmben és sorozatban megfordult már. Amivel igazán híressé vált, az a Hősök című sorozat, és természetesen a már említett Szívek szállodája. A This is us-t már mi is bemutattuk nektek korábban, így rendszeres olvasóink remélhetőleg azóta már el is kezdték, és túl is vannak az első évadon. Milo alakítja itt a családfőt, és bizony meg kell mondjuk, még az “apuka bajusz” is kifogástalanul áll neki. Hatalmas sikert arat egyébként világszerte, már most olyan díjakat tudhat magáénak, mint a Golden Globe, vagy a People’s Choice Awards.

4b5b04651860340b2a1bc79beca69758

Érdekességek és tudnivalók

Milo Orange County-ban, Kaliforniában született 1977-ben. Viszonylag fiatalon, 18 éves korában már szerepet kapott a Kaliforniába jöttem című sorozatban, ahol többek között Will Smith mellett leshette el a színészet csodás világát. Az igazi áttörést 2000-ben Jess szerepe hozta meg számára a Gilmore Girls-ben. Közel három és fél éven át valós párt alakított Alexis Bledellel, de végül külön folytatták útjaikat.

3a122f81b793294ca02fe0d7cebc80a1

Magánéletét gondosan óvja és védelmezi, éppen ezért sokáig nem lehetett tudni, kinek az oldalán találta meg a szerelmet. A This is us Emmy díjra jelölésének estéjén azonban egy feltűnően csinos hölggyel az oldalán jelent meg, Kelly Egariannel, aki nem szakmabeli. Soha nem is szerette a feltűnést, így egyáltalán nem csodálkozunk rajta, hogy igyekszik minden magánéletét érintő kérdésben a lehető legtávolabb kerülni a médiától.

7c4bfcd8f7f70a274da0f8afdd9f6609

Az az igazán különleges Miloban, hogy míg valljuk be sok sorozatban erősen jóképű mivolta fogott meg minket, addig a This is us-ban egyszerűen nem lehet elvonatkoztatni a színészi játékától. Annyira megfog, és annyira csak arra figyelsz hogy mit és hogyan mond, hogy itt már igazán azt mondhatjuk: Milo talán most vált azzá a komoly és nagyra becsült színésszé, aki mindig is lenni akart. Tökéletes a szerető apa szerepében, és nagyszerű azokban az epizódokban is, ahol Jack sötét és problémás oldalát kell bemutatnia.

980e847c15583e6af68dfaeefbd92086

Szinte semmilyen “szaftos” pletykát nem lehet róla találni, mert ő azok közé a hírességek közé tartozik, akik nem szeretik felhívni magukra a figyelmet. Nincsenek hangos szakításai, sem pedig különböző függőségekből adódó problémái. Támogatja az agydaganatos kisgyerekeket, kedveli az extrémebb sportokat, de ami még érdekesebb, hogy 2003-ban alapított egy saját filmgyárat, Divide Pictures néven. Reméljük, sok érdekes szerepben láthatjuk még a közeljövőben.

 A képek forrása: Pinterest