Ősszel a nyári ruháinkban? – Igen

Hiába az új évszak, a hideg idő és minden kellemetlenség ami az ősszel jár, sokan mégis úgy vagyunk vele, hogy szívesen csempésznénk be őszi ruhatárunkba egy kis nyarat. Ezt legkönnyebben úgy tehetjük, ha kedvenc nyári ruháinkat kicsit téliesítjük. De mégis hogyan? Mik azok a darabok, amelyek ősszel is divatosnak számítanak? Íme néhány tipp tőlünk, hogyan hasznosítsátok nyári ruháitokat ősszel, vagy akár télen is.

Maxiszoknya

A nyár egyik nagy slágere volt ez a lenge, mutatós, könnyen variálható darab. Ha Te is megkedvelted nem kell szomorkodnod, hiszen ősszel is nagyon könnyen beépítheted ruhatáradba. Mi biztosra vesszük, hogy gardróbod egyik legkihasználtabb darabja lesz. Az élénk színeket ugyan hanyagolnod kell, de egy fekete, szürke, homokszínű, vagy éppen piros darabot bármikor felvehetsz. A legtrendibb úgy leszel, ha bőrdzsekivel párosítod, de az elegáns megjelenés kedvelői egy barokkos hatású blézerrel sem nyúlnak majd mellé. Legyen szó buliról, vagy egyszerű hétköznapokról ez a darab tornacipővel, vagy a most nagyon divatos wedge sneakers-szel ugyanolyan jól mutat, ahogy egy csillogó magassarkúval.

Farmering

Egy biztos a divatvilágában, mégpedig, hogy a farmer mindig trendi. A fashionisták nagy kedvence évek óta a farmering, legyen szó egy kellemes nyári estéről, vagy egy didergős téli délutánról, ha szekrényedben legalább egy ilyen darab meglapul sok időt spórolhatsz magadnak. A nyáron beszerzett ingeket őszre DIY szegecsekkel, vagy gyöngyökkel könnyen újjá varázsolhatod. Ha még sincs kedved erre időt szánni, akkor egy mutatós nyaklánccal és szőrmellénnyel is viselheted. A különböző anyagok keverése egy szetten belül idén virágkorát éli, tehát csak bátran variálj, hogy éppen egy flitteres szoknyával, vagy egy bőr/műbőr nadrággal hordod.

Nyári ruha

A nyár legszebb pillanatai sokaknak egy-egy ruhához fűződnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, számodra jó hír, hogy nyári kedvencedet könnyen “téliesítheted”. Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ezt írjuk, de a pulóver idén szuper divatos, “must have” ruhadarab a hideg évszakokban. Így könnyed nyári kedvencedet viseld egy kötött pulcsival, amihez egy édes kis gallér, egy hozzáillő harisnya kötelező és tökéletes kiegészítők lehetnek.

Csipke

A “csipke-láz” még mindig tart és ennek mi nagyon örülünk, hiszen egyszerre lehetsz bájos és szexi egy-egy jól megválasztott darabbal. Ha Te is azok közé tartozol, akinek nyári ruhatárának nagy részét a csipkeholmik jellemezték, vagy csak éppen megtalálható egy-egy darab a gardróbodban most újra viselheted. A csipke lágyságát leginkább az őrülten divatos szegecsekkel tudod megtörni, így nem kerülsz a túlontúl kislányos kategóriába. Tehát bájos csipkeszoknyádhoz, ruhádhoz válassz szegecses bőrdzsekit, táskát vagy éppen egy divatos motoroscsizmát és máris úgy érezheted magad, mint aki egy divatlap fotósorozatából lépett volna ki.

Loafer

Aki nyáron beszerzett már egy ilyen kényelmes “papucscipőt” az még most ősszel is bátran viselheti. Capri nadrág, fehér ing és állatmintás loafer tökéletes lesz egy-egy hosszú naphoz. Ha az évek során még mindig nem került hozzád közel az állatminta, akkor a cikkben már végtelenségig elcsépelt szegecseket, vagy éppen egy-egy csillogó, bársony darabot szerezz be és a legegyszerűbb alapdarabokat variáld a kiegészítők megválasztásával.

Színes nadrág

A nyár egyik nagy trendje volt a színes farmer, amihez a szikrázó napsütésben természetesen más élénk színű darabokat társítottunk. Ősszel igaz már meg kell feledkeznünk a pink nadrág-sárga blúz kombinációról, de kedvencünket tovább viselhetjük egy parka vagy éppen egy flitteres blézer kíséretében.