Ötletek a fa alá – parfümszettek

A parfüm tökéletes ajándék – elsősorban hasznos, szép és hűen tükrözi viselője személyiségét. Ha úgy döntenél, hogy parfümöt ajándékozol szeretteidnek karácsonyra, válaszd a nagy választékban kapható ajándékcsomagok, szettek egyikét – ugyanannyiba vagy csak kicsivel többe kerülnek, mint a szóló illat, de gyönyörű díszdobozokban kivitelezve, ajándékkal. Összeállítottuk a legjobb női és férfi csomagok listáját – ezzekkel garantált örömöt szerezhetsz szüleidnek, barátaidnak és párodnak egyaránt.
Chloé Signature szett – 50 ml edp, ajándék 100 ml testápolóval
A neves divatház népszerű illata már tavaly is kapható volt szettben, idén azonban új, még szebb külsővel jelentkezik. A doboz önmagában megállja a helyét bármely hölgy polcán később, az illat pedig a régi – elegáns és kifinomult. Kortalan parfümről van szó, mindegy, hogy barátnődet vagy édesanyádat leped meg vele, a siker garantált.
Ár: 21 – 22 000 Ft között változik
chloe
Prada Candy szett – 50 ml edp, ajándék 100 ml testápolóval
Vattacukor és karamell – a merész, erőteljes illatnak óriási reklámot csinált az olasz divatház az elmúlt hónapokban. A rendkívül édes parfümmel azonban vigyázni kell – nem minden hölgy személyiségéhez passzol, de telibe lehet találni vele, ha igazán jól ismered az illetőt.
Ár: 23 000 Ft
1332262-max
Burberry Body szett – 85 ml edp, ajándék 85 ml testápolóval
Brit elegancia – a hatalmas megelőző reklámkampánynak köszönhetően kevés divatkedvelő
létezik, aki még ne hallott volna az angol divatház újabb, nagy dobásáról. A reklámfilmben rejtőzködő erotika visszaköszön a parfümben: egyszerű és nőies, de van benne egy kis megmagyarázhatatlan sejtelmesség. A különleges üveg is illeszkedik a stílusához, a doboz pedig gyönyörű.
Ár: 23 000 – 24 000 Ft között változik
burberry
Calvin Klein Beauty szett – 30 ml edp, ajándék 100 ml testápolóval
Letisztult, nőies illat. A doboz és az üveg is ezt sugallja, finom elegancia köszön vissza róluk. Szintén kortalan illatról beszélünk, de ha mondjuk édesanyádnak keresel ajándékot, ez a tökéletes választás, ráadásul az ára is kecsegtető.
Ár: 14 – 15 000 Ft között változik
CK-Beauty-Szett
Dolce&Gabbana Light Blue szett – 25 ml edt, ajándék 50 ml testkrémmel
A nyár visszaköszön – ez a virágos, gyümölcsös illat a forró nyári estéket, a tengerpartot juttatja eszünkbe. Lendületes, és fiatalos – remek választás, ha a barátnődet akarod meglepni.
Ár: 13 000 Ft
gift10-dandg005-0002-zoomProd
Marc Jacobs Bang Bang szett – 50 ml edt, ajándék 200 ml tusfürdővel
Micsoda üveg! Az érzéki és fiatalos férfiparfüm egy kis citrussal megbolondítva friss és elegáns egyben. Sokak szerint a férfiparfümök között kevés a különbség, de ez egyértelműen kitűnik mind közül.
Ár: 16 000 Ft
marc-jacobs-bang-bang-gift-set-300
David Beckham Homme szett – 30 ml edt, ajándék 200 ml tusfürdővel
Az erőteljes és férfias illatról nekünk a doboz elolvasása nélkül is a világhírű focista ugrott be. A karakteres parfümöt inkább ajánljuk idősebbeknek – lepd meg vele édesapádat karácsonykor! A szettet még vonzóbbá teszi az ára, ritkán látunk luxusparfümöt ennyire olcsón.
Ár: 5000 – 5500 Ft között változik
david
Dolce&Gabbana The One for Men szett – 50 ml edt, ajándék 50 ml aftershave-vel és tusfürdővel
Enyhe citrusos beütés a karakteres férfiparfüm-jegyek mellett. A szett az elegáns, kifinomult férfiakat célozza meg. Csomagolása letisztult, egyszerű. Tökéletes ajándék a párodnak és apukádnak egyaránt.
Ár: 16 – 17000 Ft között változik
I-158784196-50-20110919
Ha nem tudsz választani vagy félsz, hogy nem találod el a megfelelő illatot, vásárolj bátran vásárlási utalványt! Nem fog személytelennek hatni, ha egy olyan üzletből választod, amiről tudod, hogy az ajándékozott szereti és örömmel vásárol ott.