Outfitek a legjobbaktól – Cara Delevingne

Megosztó személyiség mind a viselkedése, mind pedig a stílusa miatt, és sokaknak a szemöldöke jut eszébe, ha meghallják a nevét. Egy viszont biztos: a világ legkeresettebb modelljei közé tartozik, és ezt egyediségének köszönheti.

Habár öltözködése és hajviselete néha vetekszik egy hajléktalanéval, mégis olyan márkák kifutóin és kampányaiban szerepelt már, mint a Chanel, a Victoria’s Secret vagy a Burberry. A Mulberry még egy egyedi táskát is elnevezett róla, amit addig csak Lana Del Rey és Alexa Chung mondhatott el magáról. És miért is olyan egyedi az ő stílusa? Összeállításunkból kiderül!

1. A kevesebb nem több!

Az biztos, hogy nem a visszafogottsága révén lett híres Cara, amit ez a szett is bizonyít. Feltűnő harisnya, magas derekú shorttal és crop topnak sem nevezhető melltartóval – megkoronázva ezt egy terepmintás óriási kabáttal. Nem mindenkinek ajánlott!

1

2. Elegáns hétköznapok

Lehet az elegáns szó egy kicsit túlzás, de az összes összeállítást nézve ezt tényleg ebbe a kategóriába sorolnánk – attól függetlenül, hogy az élére vasalt nadrágot és blézert egy crop toppal és egy bakanccsal viseli.

2

3. Beanie – mánia

Lazaságát (is) hirdetve rengetegszer látni beanie sapkában, amelyek szerinte a hajunk rossz napjain tökéletes segítséget nyújtanak ennek leplezésére… végül is igaza van.

3

4. Póló trend

Cara szereti az egyszerű öltözeteket, ezért gyakran kapják lencsevégre egyszerű póló-nadrág kombinációban (ahogy sokakat), ám az nem megszokott, hogy valaki egy hivatalosabb eseményre is ezt válassza. Maga a póló mintája nem biztos, hogy egy elegánsabb helyre való, viszont a körítéssel elfogadhatóbbá tette. Plusz pont a cipő és a rúzs színének egyezése miatt!

4

5. Crop kabát

Magasságának köszönhetően rengeteg dolog jól áll neki, és még egy ilyen rövid kabát is hordhatóvá válik rajta és nagyon jól oldotta meg, hogy a monokróm outfitet megtörte egy piros kockás dzsekivel.

5

6. Angyali

Ritkán látni fehérben, viszont ha már úgy döntött, hogy hófehéret ölt magára, akkor azt a saját stílusában, bakanccsal teszi. A hajpánttal és a kiegészítőkkel az elegáns ruhából laza és hippis stílust varázsolt.

6

7. Casual

A képeket tekintve 90%-ban elmondható, hogy Cara nem gondolja túl az öltözködést és csak felkap magára valamit, ami legfelül van a szekrényben. Az sem lehetetlen, hogy a következő szett is így készült, de ez semmit nem vesz el a minőségéből, hiszen egy remek hétköznapi összeállítást dobott magára.

7

8. Vörös szőnyeg

Vannak olyan események, ahol még Ő sem visel akármit. Ha azt a dress code megköveteli, a legszebb báli ruhát is felveszi, és jól is teszi, mert a gyakran grimaszoló arc mögött igazán szexi nő lapul.

8

9. Stíluskeverés

Igazán szereti a túlzásokat, de mindig tudja hol a határ. Ebben a szettben tökéletes harmóniában található meg az elegáns Oxford cipő, a kantáros casual nadrág és a romantikus csipke felső.

9

10. Magas sarkakon

Cara nem a magas sarkú cipők első számú viselője, de ha éppen az van rajta, az csak javít az amúgy is hibátlan lábain. Legyen az pántos szandál vagy bakancs, mindig a megfelelő outfittel kombinálja.

10

Ha Nektek is tetszik Cara gardróbja, nézzétek meg következő galériánkat!

Képek forrása: Pinterest