Outfitek a legjobbaktól – Victoria Beckham

A divatvilág egyik legnagyobb üzletasszonyának stílusa egyszerűen jellemezhető: letisztult, nőies és kevés színből áll. Mégis akadnak olyan összeállítások, amik mellett nem lehet elmenni, és érdemes ellesni tőle pár trükköt.

Victoria Beckhamet a Spice Girls Posh becenevű tagjaként ismerhette meg a közönség. Már a 90-es években is eltérően csapattagjaitól nem az átlagos divatnak megfelelően, sokkal inkább visszafogottan öltözött – valószínűleg ezért is lett Posh a lánycsapaton belüli neve, amely elegánst, flancosat jelent. A színes trapéz nadrágok és a mindenben túlzó trendek helyett ő mindig egyszínű és egyszerű szabású darabokat viselt. A lánycsapat felbomlása után több dalt is kiadott, különböző márkáknak tervezett kollekciót, majd saját márkát alapított dVb Style néven. Hasonlóan az öltözködéséhez a márka darabjai is letisztultak,és Victoria maga is gyakran hordja.

Habár sokan óva intették őt, mégis sokáig híres volt a magas sarkúiról és arról, hogy csak abban jár minden eseményre, nemrégiben bevallotta, hogy több éves kínzás után, a lába nem bírja és nem húz többet tűsarkút. Nyilatkozata szerint kényelmes ruhákra van szüksége a munkája miatt, és ennek alapja az egész nap viselhető cipő. Már saját kollekciójának bemutatója után is egy fehér lapos talpú sportcipőben fogadta vendégeit – és hihetetlenül jól nézett ki!

Sokak példaképként tekintenek rá nagyszerű stílusa miatt, amelyet most alá is támasztunk összeállításunkkal!

1. Fekete

Persze elsőként nézzük a tökéletes fekete outfitet Victoriatól. Az elegáns szabás, a magas sarkú csizmával és egy arany kiegészítővel a csuklón magabiztosságot és erőt sugároz.

1 fekete

2. Monokróm

A fekete-fehér szett ugyanolyan hatású, mint egy erőteljes all black, egy kicsit mégis lágyabb. Ezt akár egy állásinterjúra is fel lehet venni (bár valószínű Posh Spice nem oda indult).

2 monokróm

3. Piros

Látszik, hogy amikor nem feketét visel, akkor is marad az egyszerű daraboknál, mint ez a piros mini ruha, amelyet fekete táskával és fekete (természetesen) magas sarkúval kombinált.

3 piros

4. Nude

Ezt a kombinációt (ahogy a továbbiakban is látni fogjátok) előszeretettel hordja, állandóan más színekben, viszont a kiegészítőket mindig tökéletesen megválasztva.

4 nude

5. Szürke

Az előzőhöz hasonló szövetnadrág-szövetkabát összeállítás, ezúttal szürkében – úgy tűnik, tisztában van vele, hogy nagyon jól áll neki!

5 szürke

6. Mintás

Ha a szabás nem is, a minta és a szín mindenképpen különleges hatású, mégsem túlzó.

6 mintás

7. Pink

Saját kollekciójának egyik darabja ez a pink nadrág és a hozzá passzoló (?) felső. Figyelemfelkeltő, az biztos!

7 pink

8. Casual

Egy átlagos viselet, ami Victoria-n újjászületett: szűk szürke farmer és hosszított knitwear, fekete és arany kiegészítőkkel.

Victoria Beckham brings color to the Big Apple streets **USA, UK, Australia ONLY**

9. Ó, azok a 90-es évek!

Stílusa, ahogy már említettük a Spice Girls alatt sem volt feltűnőbb, és ezt bizonyítja az, hogy a legtöbb klipben, fellépésen és képen egy egyszerű és egyszínű (általában fekete) ruhában szerepelt.

9 posh

10. És amit senki sem gondolt..

Igen, Hölgyeim és Uraim, így néz ki Victoria Beckham egy hivatalos eseményen sportcipőben – ugye, hogy van olyan szuper stílusos, mint a tűsarkú?

10 sportcipő

 

További képekért kattintsatok a galériára!

Képek forrása: Google, Pinterest