Párkapcsolat katasztrófák az ünnepekor és megoldásaik

Beszéltünk már arról, hogy milyen is az a tökéletes páros karácsony – úgyhogy villámgyorsan nyargaljunk is át a másik oldalra. Aki volt már legalább egyszer az életben bevásárlóközpontban karácsony táján, az tudja, hogy a szeretet ünnepe bizony kihozza az állatot az emberből – így ilyenkor sem árt felkészülni pár katasztrófára a párkapcsolatodat illetően sem.

És hogy milyen szcenáriókra számíthatsz?

Fogalmad sincs mit vegyél a pasidnak.

Szerencséd van, mert kajával nagyon sokra mehetsz, kivéve persze akkor, ha a barátod laktóz-, tej-, glutén-, cukor-, és szilárd ételérzékeny egyszerre és még fogyókúrázik is, mert akkor az aztán tényleg jó nagy szívás.
Mindenki másnak viszont több, mint tökéletes ajándék egy válogatás a kedvenc édességeiből, vagy, amennyiben a konyhában tüsténkedő háziasszony képedet szeretnéd polírozni, süss neki! Bármit. Akármit.

gif-41

Fogalmad sincs mit vegyél fel Szilveszterre, ami kényelmes is, de a barátodnak is bejön.

Legyen valami combközépig érő, bő, fekete ruha egy jó vastag fekete harisnyával és lapos cipővel. Szívesen.
Őszintén szólva, kár is túlgondolni a szilveszteri szettedet, mert senki nem fog emlékezni rá, valószínűleg még te sem. A barátod meg pláne.

Összeveszel a pasiddal az ünnepek előtt.

Nos, egy valamit biztosan ne tegyél: ne idd le magad az első adandó alkalommal (szilveszterkor) és csinálj botrányos dolgokat vadidegen férfiakkal. Nem vadidegenekkel meg pláne ne.
A szeretet ünnepe ürügyén mindenképpen hívd fel a barátod és beszéljétek meg a problémáitokat, és hacsak nem feküdt le egy tucat maláj prostituálttal, béküljetek ki.

tumblr_mwu4hckpad1sh4crwo1_500

Beteg lettél Szilveszterre.

Szuper! Legalább nem kell hazudnod annak érdekében, hogy ne kelljen elmenned!
Amennyiben viszont azok közé tartozol, akik valamilyen különös oknál fogva szívesen mennek emberekkel emberek közé szilveszterkor: abban a minutumban, hogy érzed a betegség közeledtét, szedj naponta kétszer 1000 mg C vitamint, majd jöhetnek a forró teák, nagy pihenések, alvások és ne feledd, a Neo Citran csodákra képes.
Amennyiben pedig semmi sem működik, nemes egyszerűséggel csak fertőzd meg életed szerelmét és úgy tűnik a barátoddal kénytelenek lesztek az ünnepekkor otthon összekucorodni a melegben és aktívan semmit se tenni.

giphy

A Szilveszteri bulin „véletlenül” túl sokat ittál.

Ha nem szeretnéd, hogy a barátod és a barátod barátai mind lássák milyen elegánsan okádsz egyik sarokból a másikba, amint érzed, hogy talán nem kellett volna az a harmadik kör vodka, kezdd el baromira gyorsan adagolni a vizet, majd add a barátod tudtára, hogy esetleg szívesen harapnál valamit.

partying

Szilveszter után a pasid anyja meglátja ahogy teleokádod a fürdőszobájukat.

Na mit mondtunk az előző pontban?!

A pasid nem vett neked semmit karácsonyra.

Örülj neki, legalább nem kell úgy tenned, mintha tetszene az általában nyolc éveseknek vásárolandó műanyag karkötő fityegő rénszarvasokkal, csillagokkal és szívecskékkel.
Egyébként pedig, ha a barátod az év többi napján maga a tökély, azt hiszem ez egy megbocsátható bűnt. Amennyiben pedig a barátod egy kész katasztrófa alapból is, valószínűleg ez már meg sem lep.

18310107