Queen Bee

A Single Ladies énekesnője, Beyoncé újabb kitüntetést kapott a Wearable Art Gala-n, melynek házigazdája édesanyja, Tina Knowles volt. A gálára elkísérte kislánya, Blue Ivy és férje, Jay-Z is.

A gála

A már másodjára megrendezett gálán a 36 éves színész-énekesnő az úgynevezett Humanitarian-díjjal térhetett haza, melynek átvételekor egészen elérzékenyült a megtiszteltetéstől. A kitüntetést jótékonysági munkájáért kapta. Az alábbi videón megtekinthetitek köszönő beszédét:

A rendezvényre ámulatba ejtő arany ruhakölteményben érkezett, felelevenítve ezzel az egyiptomi világot: az énekesnő úgy nézett ki, mint a modernkori Kleopátra. Az idén 6. életévét betöltött kislánya is hasonló ruházatban díszelgett édesanyja mellett.

beyoncé
via @beyonce

Coachella

A Coachella idén április 13-22. között kerül megrendezésre Kalifornia államban. Bey nagyon készül már a fesztiválon való fellépésére. Olyan nagy előadók mellett fog színpadra lépni, mint Eminem és The Weekend.

Idén nagyon erős a mezőny a fellépőket illetően. A szervezők kitettek magukért. Garantáltan hatalmasat fog dobbantani a rendezvény.

Coachella-2018-advanced

Turné

Folytatódik az On The Run: második felvonásban Queen B férjével közös turnét tervez. Március 5-én robbant a hír, miszerint együtt viszik véghez a koncertsorozatot. Az énekesnő jó a titoktartásban, ezért is számított hatalmas hibának, mikor a Ticketmasterrel közösen Facebookon eseményeket hoztak létre a fellépéseknek. Természetesen azonnal törölték is őket, de mint tudjuk, amiről egyszer az internet tudomást szerez, az örökre ott is marad. Egyesek szerint nem baki volt, hanem szándékosan így tervezte a sztárpár, hogy még jobban felcsigázza rajongóit a koncertek kapcsán.

Eredetileg a Coachella fellépés után jelentették volna be a nagy hírt, de a pár női tagja március 12-én hivatalos bejelentést is tett az Instagramon ezzel kapcsolatban. A koncertek listáját alább megtekinthetitek.

fellépés

 

Mint láthatjátok Európát is megörvendeztetik néhány koncerttel!

Család

A rengeteg munka mellett természetesen magánéletére, családjára is van ideje az énekesnőnek. Júniusban születtek meg ikrei: Sir és Rumi Carter, akikről a híres Instagramos képen kívül csak ezek a novemberi lesifotók láttak eddig napvilágot.

5hónaposak

Immár nagycsaládos szülőkként Jay-Z-vel még ugyanúgy dúl a szerelem közöttük, mint megismerkedésükkor. És úgy látszik ezt az összhangot a munkába is bele tudják vinni, példának okáért a közös turné.

love
via @beyonce