Quick Look by Niki Nagy – Summer Edition #7

Picit el voltam tűnve mostanában “Quick Look” tekintetében, de mentségemre szolgáljon, hogy 2 hete egy patinás és jól ismert divatmagazin online vendége voltam napi outfitjeimmel, így muszáj voltam oda összpontosítani erőimet. De most már visszatértem a Summer Edition jól megszokott floridai helyszínével, egy igazi forró nyári hangulatot idéző összeállítással.

A virágmintákat igen régóta kedvelem és így esett meg velem az is, hogy amerikai szekrényem mélyéről sikerült egy 10, de az is lehet, hogy 15 évvel ezelőtti ruhámat előtúrnom. Annyira feledésbe merült ez a darab, hogy még az eredeti címke is rajta fityegett. Azt hiszem nem kell ecsetelnem örömömet, amikor ráeszméltem, hogy az idei divat elengedhetetlen “off-the-shoulder”, azaz vállra lehúzható példányára bukkantam. A gladiátor szandálok pedig úgy néz ki, hogy nem nagyon akarnak kimenni a divatból, amit én egyáltalán nem bánok! :)

Ahogy mindig, az outfit felsorolás most is a képsorozat legalján található. Köszönöm szépen a fotózást és a hozzátartozó lelkesedést @peternagy2011 -nek!

Engem pedig a mindennap frissülő képekért és velem kapcsolatos hírekért a @nikinagyniki Instagram oldalon találhattok meg! Akkor induljon az augusztus!!! :)

image image image image image imageimage image image image image image image image image image image imageimageimage imageimage image imageimage

image image image image image image imageimage imageimageimageimage


Ruha: Mango
Szandál: Mango
Óra: Daniel Wellington