Quick Look by Niki Nagy – Summer Edition #8

Javában tombol az augusztus, ezen a térfélen legalábbis mindenképp! Elméletileg a legmelegebb hónapunkról beszélünk és ehhez mérten továbbra sem kell több egy stílusos crop topnál és egy bő szárú, 3/4-es nadrágnál, természetesen egy kalappal és néhány egyéb kiegészítővel tuningolhatjuk még a külcsínyt és akkor garantáltan holiday outfit-et találunk magunkon, tádáááááám!

Ezen helyszín különlegessége pedig az volt, hogy ahogy végeztünk a képekkel, már libbentünk is át egy “Little Toot” nevezetű kis hajóra, amelynek maga a bodega illetve a mögötte lévő terület volt a kikötője és elindultunk a nyár számomra legizgalmasabb kalandjára. Az úti cél pedig kis uszonyos barátaim hőn áhított megfigyelése volt, mégpedig nem is akárhol, hanem a saját élőhelyükön, azaz delfin lesre fogtuk magunkat. Az élmény csodálatos volt, mindenkinek szívből kívánom, hogy legalább egyszer élje át!

Még az is lehet, hogy a hajókázásról is összedobok majd pár képet… :)

A fotókat ismét köszönöm szépen @peternagy2011 -nak és ne felejtsétek, hogy az én természetes lelőhelyem pedig a @nikinagyniki Instagram oldalon található! :)

image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage image image

image imageimageimageimageimageimageimageimageimage imageimage image

 


Kalap: Forever21
Felső: Forever21
Nadrág: Zara
Cipő: Zara
Hátizsák: Mango
Napszemüveg: Dior – Trend Optika di Moda
Karkötő (horgony): Paul Hewitt
Karkötő (széles): Aldo
Fülbevaló: H&M
Bokalánc: egy kis butikból a tengerparton
Gyűrű: Livuska Design Jewellry
Óra: Daniel Wellington