Quick Look by Niki Nagy – Summer edition #9

Lassan a nyár hivatalos végéhez érünk, de ez cseppet se aggasszon minket, hiszen szinte biztos, hogy tartogatnak az égiek jó pár meleg napot számunkra, még otthon Magyarországon is. Sőt mi több, néhányaknak csak most kezdődik a vakáció és akadnak olyanok, akik kizárólag ezidőtájt tudják kivenni részüket a jól megérdemelt pihenésből valamelyik szomszédos tengerparton, míg mások már a második nyaralásukhoz csomagolnak.

Egyszóval én koránt sem húztam le a rolót a napsütéses órák előtt és még nem nagyon vagyok hajlandó őszi szetteket felvonultatni, sőt ellenkezőleg, egyelőre úgy tervezem, hogy továbbra is nyári outfit-eket mutatok be, nyilván olyanokat, amiket bőven hordhattok szeptemberben is. Egyébként semmi bajom az ősszel, de úgy vagyok vele, hogy toljuk ki a jó időt ameddig csak lehet.

Ehhez mérten egy városban rohangálós, kényelmes, mégsem slampos outfitet tettem össze, ahol a farmersortté és a fekete-fehér színeké a főszerep!

 

image imageimage image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage imageimageimage image image image image image image image image imageimageimage


Csíkos top: Forever21
Multipántos top: Express
Farmersort: Zara
Papucs: Birkenstock
Öv: Forever21
Óra: Daniell Wellington
Gyűrűk: Bershka
Kalap: H&M