Ragyogó sminktrendek 2017-re

Szinte észre sem vettük és elröppent a 2016-os év és magával vitte a korall színű ajakrúzst és a kék szemhéjfestéket is. Idén már új sminktrendek fogják dominálni a szépség világát, szerencsére olyan válogatást sikerült kreálni, ami szinte minden bőrtípusra és tónusra prímán passzol!

Cikkünkből máris megtudhatod, milyen sminkkel fogsz biztosan hódítani 2017-ben!

1. Fényes hatású szemek

Bizony, ezt a módszert még maga Tyra Banks alkalmazta évekkel ezelőtt: nincs másra szükséged, csak egy kis vazelinre és a megfelelő szemhéjpúderre! A fényes megjelenésnek köszönhetően a bőröd frissnek és simának fog hatni és még a sminked is tovább fog tartani, hála a vazelinnek. Igazi szexi hatást tudsz kelteni egy kis fekete szemhéjpúder felvitelével: nem kell túlzásba vinni, egyszerűen csak vidd rá a vazelint a szemhéjadra, majd satírozd halványan feketére!

2. Pasztell ajkak

Készülj fel, a pasztell ajak trendjével tele lesznek a beauty blogok! Az ajakrúzs felvitelénél vigyázni kell, hogy ajkaink ápoltak és puhák legyenek, elkerülve ezzel a cserepes, meszes látszat keltését. Ha megfogadsz egy tuti tippet: használj egy tónussal sötétebb ajakceruzát a pasztell rúzsodhoz. Bátran szerezz be babakék és halványrózsaszín árnyalatú termékeket, az idei nyár róluk fog szólni!

3. Fémes hatású szemek

2016 a csillámporról szólt, de ezzel ellentétben idén már inkább a fémes hatású árnyalatok számítanak trendinek. Értelemszerűen rögtön az arany, ezüst és a réz jut eszünkbe, de legyünk merészebbek: használjuk a színpaletta különböző színeit az extra hatásért!

4. Két tónusú ajkak

Ez egy igazán vagány megjelenés, amivel simán pózolhatsz a selfieken! Ha kipróbálnád, ügyelj arra, hogy ne dörzsöld össze az ajkaid, mert különben elveszik a dupla tónusú hatás. Játssz nyugodtan különböző színű árnyalatokkal, nem fogsz unatkozni!

5. Tengerhab-zöld színű szemhéjfesték

A seafoam green árnyalata idén nagy népszerűségnek fog örvendeni, nem is csoda: igazi friss, nyárias, könnyed megjelenést sugároz viselőjének. Ezt a színt bármikor hordhatjuk, éjjel vagy akár nappal is. Ne habozz, szerezz be gyorsan egyet a termékből, ez nem szabad, hogy hiányozzon a sminkkollekciódból. Szinte mindenkinek jól áll, mi egyszerűen imádjuk!

6. Draping

Hogy mi is az a draping? Egy blush technika, ahol egyszerűen nem csak az arccsont mentén, hanem a szemöldök környékére is dobsz egy kis pirosítót. A legfontosabb, hogy megtaláld a tökéletes színárnyalatot, ami a bőrödhöz illik! Por helyett próbáld ki a krém variációt, sokkal természetesebb sminkhatást kelt és tovább is tart.

Neked melyik lesz a kedvenced?