Rainbow details – Outfit Barbitól

Révén, hogy a KREA Kortárs Művészeti Iskola stylist szakos hallgatója voltam, számos tehetséges magyar divattervezővel volt szerencsém megismerkedni személyesen. Ebben a szettben a CUKOVY tervezőpáros, Csukovics Brigitta és Tálosi Lívia fehér kantáros nadrágjára került a hangsúly. Ez a ruha szerelem volt első látásra!

Nagyon tetszik a CUKOVY szellemisége, mottója, hisz ők elsősorban olyan nőket szólítanak meg, akik nyitottak, fogékonyak az új iránt — a divat előfutárai és nem követői akarnak lenni. Ezzel a darabbal pedig ezt maximálisan sikerült elérni.

barbara_tilly_ootd2_01

barbara_tilly_ootd02_03

A fehér szín nagy felületen vonzza a tekintetet, továbbá erre pluszban rájátszik a ruha fényvisszaverő kantárrésze. Ezen feltűnő kombinációt fekete garbóval és szandállal tettem visszafogottabbá. Ilyen formában bátran viselhető egy ehhez hasonló különleges tervezői darab is, csak basic, kevésbé hangsúlyos elemekkel kell kombinálni.

barbara_tilly_ootd02_04

A legjobban a ruha szabásvonala tetszik. A varrásnak köszönhetően gyönyörű darázsderekat varázsol, és szép íves csípőt. Anyagában könnyed, szellős, kényelmes viselet. Olyannyira, hogy bármilyen egész napos rendezvényen tudnám viselni.

barbara_tilly_ootd02_05

 

 

 

barbara_tilly_ootd02_06

barbara_tilly_ootd02_07

A fekete bársonyszandál pántos részében visszaköszön a ruha pántja, ezért is esett ezen lábbelire a választás. Kiegészítőkben a táska anyaga és színe majdnem teljesen megegyezik a kantárrésszel, ugyanúgy verik vissza a fényt. Fontos, hogy egy hangsúlyos elem, részlet máshol is megjelenjen a szettben. Ékszerekben visszafogott voltam, nem szerettem volna elvenni a figyelmet a ruháról. Továbbá egy ilyen feltűnő részlettel rendelkező darabhoz figyelemvezető, halmozott ékszer nem is passzol. Így egy fekete bőrszíjas, egyszerű és klasszikus Daniel Wellington órát választottam, és egy nagyon pici ezüst fülbevalót, azonos színű gyűrűkkel. Az ezüst hideg szín, én pedig a hamvas hajam és a kék szemem miatt hideg típus vagyok.

barbara_tilly_ootd02_09

barbara_tilly_ootd02_10

Az elegáns stílust egy középen elválasztott, csavart copffal erősítettem. Egyszerű elkészíteni saját-kezűleg, és nagyon mutatós. Mindehhez pedig egy kerek napszemüveget viseltem, ami ha nem is funkcionálisan, de kiegészítő gyanánt remekül helytállt. :) Sminkben visszafogott voltam, a hangsúly a szemen volt, füstös, hideg-barna árnyalatokat vittem rá fel. Az arccsontokat highlighterrel hangsúlyoztam, és bronzosítóval árnyékoltam a vonásaim. Az ajkaim egyszerű, nude színű rúzst kaptak.

Még egyszer köszönet a CUKOVY-nak, és a Treasure Budapestnek a csodálatos ruháért, a kedvességükért, Örkényi Adri fotósnak pedig a képekért!


kantáros nadrág: CUKOVY, (Treasure Budapest)
fekete garbó: H&M
táska, napszemüveg: H&M
óra: Daniel Wallington
cipő: Zara
smink: MAC, Catrice, PUPA Milano