Rihanna legjobb szettjei

Riri egyértelműen az egyike azon sztárcsajoknak, akiknek az ízlése a két véglet között mozog. Néha ámulunk a szettjétől, néha pedig keressük a miérteket, de ettől függetlenül követjük minden fontosabb megjelenését.

Szeret fura öltözékeket magára aggatni, de azért láthattuk már jó néhány olyan szettben, amitől leesik az állunk és van mit ellesni tőle. Koncentráljunk most ezekre és igyekezzünk megjegyezni néhány tippet. Lássuk hát a legjobbakat!

Kényelmesen is stílusosan

Sokak még mindig vitatják, hogy a szoknya illik-e a sportcipőhöz. Egyértelműen igen! Főleg az ilyen lezserebb verziókkal, mint ez a hosszú, felsliccelt darab. Így máris passzol a szetthez az egyébként is trendi Adidas Superstar cipő, a bomber dzseki tovább erősíti a laza vonalat, így a sapkával kiegészülve máris a háttérbe szorul a szoknya nőies mivolta. Imádjuk!

riri

Sportosan elegáns

Az előző szettel ellentétben itt most a cipő adja meg a szett sikkes vonalát, még akkor is, ha egy pulóverről és nadrágról van szó. Viszont mégis elegáns az outfit összhatása, mert a pulcsi letisztult darab, a nadrág fényes anyagból készült, így bár külön-külön maximum egy focimeccsre tudjuk elképzelni a ruhadarabokat, így együtt nagyon jól mutatnak.

riri1

Hétköznapi

Ez egy olyan összeállítás, amely tipikusan beilleszthető a mi hétköznapjainkba is, amikor szeretnénk egy kicsit nőcisebbek lenni, de túlzásba sem akarjuk vinni. A farmer+póló összeállítás talán unalmas lenne, de mindezt feldobni egy hosszú, szövetkabáttal és egy nude magassarkúval… na az már stílusosságra vall!

riri2

Díva

Rihannára elég sok jelzőt lehet aggatni, de egy biztos, ő egy vérbeli modern díva (aki azért néha mellényúl egy kicsit). A vörös szőnyegen mindig odateszi magát és olyan gyönyörű, tervezői darabokba bújik, amelyek egytől-egyig tökéletesen állnak rajta. Itt van például ez a mesés, tűzpiros estélyi, amely akár egyszerű is lehetne, de gyönyörű a szoknya esése és a felső részben a keresztezés is magáért beszél. Ilyen egy tökéletes megjelenés Hollywoodban!

riri3

Csak sportosan!

Nézd meg ezt a képet és ismerd el, hogy Riri még melegítőben is jobban mutat, mint te egy órányi készülődés után a legújabb ruhában. Ez a military zöld szett egyébként is trendi, már ami a színét illeti, de igazán feltűnő is! Amivel igazán kitett magáért az énekesnő ebben az outfitben, az a cipő. Először bakancsnak tűnik, azután sportcipőnek és ha jól megnézi az ember rájön, hogy a kettő között van, mindenesetre igazán stílusos.

riri4

Jöhet egy kis glitter?

A boyfriend szabású, erősen szaggatott farmer semmiképp sem nőies, ha csak nem dobod fel egy ilyen sziporkázó crop toppal! Remekül passzol, hiszen hasonló a nadrág bő szabásához és így még laposabbnak tűnik a hasa. A táska pazar választás, a szandálban pedig nagyon kecses a lábfeje. Na így kell 100 %-ban nőiesen viselni egy szaggatott farmert hölgyek!

riri5

Amit ezekből a szettekből megtanulhatunk: a stílusok keverése igen is megállja a helyét, a pop díva pedig remekül ért hozzá!

A képek forrása: Pinterest